Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Nehéz lesz megtanulnom korcsol...

Nehéz lesz megtanulnom korcsolyázni?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! A napokban lehetett jelentkezni ilyen kisebb kirándulásra ahol korcsolyázni fogunk. A barátaim nagyon nyaggatak és én beleegyeztem . A szüleim nagyon félnek valami bajom lesz , de mit mondjak én is félek. Mű pályára megyünk ,de viszont soha nem voltam semmilyen jégen se . Korcsolyázni se tudok viszont görkorizni tudok (kezdő szinten) Nagyon nehéz lesz megtanulnom korcsolyázni? Félek , hogy leégetem magam mindenki előtt ...

2017. jan. 29. 13:27
 1/2 anonim válasza:
Nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik. Az elején csak úgy menj, hogy fogod a pálya oldalát, aztán meglátod egy idő után megtetszik és jól fog menni, hiszen könnyen rá lehet érezni. (Egy kicsit előny, ha tudsz görkorizni, mert nagyon picit hasonló.) Hajrá!
2017. jan. 29. 13:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez körülbelül olyan, mint amikor egy újszülött kiscsikó tanul felállni, járni. Ne vedd túl komolyan, ha csak lehuppansz nevess egyet rajta, egyáltalán nem égő. Én 3 évvel ezelőtt mint a szró galamb totyogtam végig a pályán körbe-körbe. Persze jónéhányszor pofára estem, mert még gökori se volt sose a lábamon, Annyiból lesz könnyebb, hogy az alap dolgok menni fognak.
2017. jan. 31. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!