Nehéz lesz megtanulnom korcsolyázni?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! A napokban lehetett jelentkezni ilyen kisebb kirándulásra ahol korcsolyázni fogunk. A barátaim nagyon nyaggatak és én beleegyeztem . A szüleim nagyon félnek valami bajom lesz , de mit mondjak én is félek. Mű pályára megyünk ,de viszont soha nem voltam semmilyen jégen se . Korcsolyázni se tudok viszont görkorizni tudok (kezdő szinten) Nagyon nehéz lesz megtanulnom korcsolyázni? Félek , hogy leégetem magam mindenki előtt ...2017. jan. 29. 13:27
1/2 anonim válasza:
Nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik. Az elején csak úgy menj, hogy fogod a pálya oldalát, aztán meglátod egy idő után megtetszik és jól fog menni, hiszen könnyen rá lehet érezni. (Egy kicsit előny, ha tudsz görkorizni, mert nagyon picit hasonló.) Hajrá!
2/2 anonim válasza:
Ez körülbelül olyan, mint amikor egy újszülött kiscsikó tanul felállni, járni. Ne vedd túl komolyan, ha csak lehuppansz nevess egyet rajta, egyáltalán nem égő. Én 3 évvel ezelőtt mint a szró galamb totyogtam végig a pályán körbe-körbe. Persze jónéhányszor pofára estem, mert még gökori se volt sose a lábamon, Annyiból lesz könnyebb, hogy az alap dolgok menni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!