15 évesen késő versenyszerűen korcsolyázni?
Figyelt kérdés
Ismételten nagy motivációt kaptam egy animétől.
2 napja voltam először jégen, másfêl óra után is, néha hátra dobtam, de nem estem el másodjára.
Úgy hallottam, hogy balettet is szükséges tanulnom, ha ugrani is szeretnék. Viszont több dolgot mondtak: évekig kell gyakorolni, illetve, hogy elég pár hónap balett és jól fog menni, de az ugrást gyakorolni kell.
4 hónapja egy kiállításon voltam, ennek köszönhetően van egy kis probléma a bal térdemmel. Gyógyszert szedek rá, nem okoz maradandó károsodást.
Nem ebből szeretnék megélni, csak versenyekre járnék.
Ezek információ tudatában érdekelne a válaszotok! :)
2016. dec. 29. 15:34
1/5 anonim válasza:
Hobbi szinten járhatsz edzésekre, versenyekre, de magas szinten már nem fogsz korcsolyázni. Azt kisgyereként kell elkezdeni. Sokan 15 évesen már világbajnokságon indulnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Országosan járhatok versenyekre?
2016. dec. 29. 23:24
3/5 anonim válasza:
Rekreációs szinten igen. De oda is kell egy alap ami min. 1-2 év edzést jelent.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. dec. 30. 10:42
5/5 anonim válasza:
Te is megnézted a yuri on ice-t?:-D Hát nem tudom, én hét éve műkorizom, az első, könnyebb ugrásaim (axel) kb háromnegyed év kemény edzés után sikerült, de a bonyolultabbak, (toe-loop, flip) még sokkal később. Mondjuk én nem vagyok istenadta tehetség, nem is versenyzem, csak a saját szórakoztatásomra csinálom. De ha jó az edződ, kisebb versenyeken indulhatsz. Találtál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!