Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Korcsolyasütés? Hogyan?

Korcsolyasütés? Hogyan?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy hogyan kell házilag sütni a korcsolyákat? Főként a Jackson korcsolyákat. Eltér bármiben is a sütési módszere?

#otthon #sütés #korcsolya #műkorcsolya #Jackson #korcsolyasütés #jackson ultimate #competitor #jackson competitor
2017. jan. 28. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a jackson korcsolyákat, de gondolom ugyanúgy alacsony hőfokon kikapcsolt állapotban 6-8 perc a sütőben, 15percig a lábadon, aztán 1 napot pihenni hagyod.
2017. jan. 28. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Otthon nem csinálnám, azért az annyira nem olcsó ha elrontod. Ha megveszed felpróbálod és rányomod a lábadra az is elég lehet ha a boltban nem tudják rásütni.
2017. jan. 29. 18:13
 3/6 tothp ***** válasza:
Honnan lehet tudni, hogy egy cipő alkalmas-e egy ilyen műveletre? Mondjuk egy alsókategóriás Bauerrel meg lehet csinálni?
2020. febr. 23. 22:26
 4/6 anonim válasza:

#3 attól függ hogy melyik az az alsó kategóriás.

Ha a pengék cserélhetőek akkor valószínűleg süthető is (bár nem biztos)

Nekem Vapor X2.7 van az süthető bár az már inkább közép kategória

2020. aug. 13. 12:32
 5/6 anonim válasza:
Nekem suprem van, most vettem, nekem is nyom itt ott. Lehet sütni kellene? Azt tudom hogy süthető. Csak azt nem hogy mikor ajánlott?
2022. jan. 18. 07:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Sütés nélkül is lehet használni a sütés csak gyorsítja a betörést. De csakis szakemberrel, magadnak jóval nehezebb megcsinálni.
2022. jan. 18. 08:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!