Hosszúhajú kérdése:
Melyik könnyebb? Jégkori vagy görkori?
11/20 A kérdező kommentje:
még mindig nem mertem rámenni :( de az utolsó két válaszoló tapasztalata egyre jobban csábítgat. Öcsém görkorival karját törte régen - ezért vagyok ilyen beszari :( talán a télikabát megvéd. írok ha lesz végre bátorságom, - remélem nem várok nyárig :D
12/20 anonim válasza:
Voltál már? Menjél már el :D
2017. febr. 14. 05:47
13/20 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, nem kölcsönzök korit, meg veszek jegyet, hanem megkérem a két csajt aki ott őrködik, hogy hadd menjek már fel két percre egy kölcsönzött korival, annyi elég is lesz, hogy megtudjam. most már mennék, de olyan peches vagyok, hogy egyik barátnőm se ér rá. én nemtom mi lesz már ebből, még februárban van rá lehetőségem. március 1-én lezárom a szavazást: március 1-én eredményt hirdetek, hogy mi lett :D
14/20 A kérdező kommentje:
időpontot egyeztettem a barátnőimmel. de a hó elolvadt pálya bezárt így jár aki vár :(
15/20 A kérdező kommentje:
VOLTAM JÉGKORIZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
képzeljétek még pont volt ma koripálya és ott voltam!!!!!!!!!!!!!!
na ime a tapasztalat: a jégkori ezerszer könnyebb, mint a görkori!. és meg is van a válasz, hogy miért. Mert ha a görkorin szeretnénk simán csak úgy megállni, na az ugye nem megy, mert a kerekek miatt nem lehet csak ha kapaszkodik az ember. . A jégkorin viszont igen, lehet! és ezért könnyebb, mert nem gurulsz összevissza, jobban meg tudod tartani magad, ha kisiklasz, meg egyébként is hiszen képes a jégkori egy helyben is megállni! Így maga a siklás is stabilabb, könnyebb a jégkorin menni, mert eleve stabilabban fogja a földet ( jeget ). Mikor görkorira álltam, két eladó fogott két oldalt, mégis elnyaltam. na ez más! Tök jó volt, és egész jól mentem már elsőre is a palánkat fogva. Oké, estem, de mentem is!!!!
Szupi! Próbáljátok!
😊 Én írtam, hogy 15 éve korizom. Nálam nemcsak hobbi, versenyzek is. Remélem fogsz még menni, nagyon jó sportág. Hobbi szinten akkár felnőttként is versenyezhetsz ⛸😊
2017. febr. 27. 20:21
17/20 A kérdező kommentje:
18/20 anonim válasza:
Nálunk a suliba még December-Január környékén volt esélyünk elmenni. Igaz utána a barátokkaal, is elmentünk.! Én görkorizni elég jól tudok, jégre léptem és azt volt az első hogy a kori sz@r. Ki mentem és kicserélettem utána már teljesen ment.! Kicsit bizony talan voltam az elejét és engem kifejezett zavart a kabát mert hát nem volt meleg.! Nekem le kellet vennem és pulcsiba meg sapkába meg kesztyűben koriztam. És az egyik legjobb fiú barátom nagyon nem tud görkorizni.! Nem megy neki. A jegkori meg pár perc után simán ment neki. Valahogy arra jobban rá érzett.! De,görkorizni azt nem tud. Jégkoriba meg nagyon ügyes.!
2017. aug. 2. 23:46
Gorkori jobb. Jobban tapad, akkor korizol amikor akarsz, ott ahol akarsz, nincs belépőjegy, nincs tömeg és valtozatosabb mint körbe körbe menni.
2017. aug. 3. 09:01
20/20 A kérdező kommentje:
18. jó! örülök a hasonló tapasztalatnak. :)
19. igen a belépő, hideg, tömeg az oké, de most az volt nekem a fontos, hogy ugyanúgy leszek-e mint a sportboltba, hogy ketten fognak akkor is elnyalok, érdemes -e akkor elmennem.
Kapcsolódó kérdések: