Fontos a snowboard kabát? Vagy jó a síkabát is?
Figyelt kérdés
Tavaly kezdtem snowboardozni, de nem tudom, érdemes e vennek snowboard kabátot, van egy síkabátom, csak sajnso kezd kiszakadni, így új kabátot kell vennem... A sikabátok csinosabbak, mert szükebbek, viszont ne tudom hogy érdemese a laza snowboardos kabátot megvenni. Tapasztalatok?
Köszi :) 19/L
2017. jan. 4. 18:11
1/5 anonim válasza:
felétek nincsen szabóság?
beviszed a kabátodat és megvarrja.
olyan lesz mint volt.
2/5 A kérdező kommentje:
négy évet hordtam a kabátotés elérett az anyag, tehát már oreg szegény
2017. jan. 4. 18:30
3/5 anonim válasza:
Ezeket a membrános kabátokat nem nagoyn varrja szabó, esetleg ha a bélése kiszakad. :D Tökmindegy szerintem hogy milyet veszel, a lényeg hogy szélálló legyen és valamennyire vízálló, a legolcsóbbak között sajnos utóbbi tulajdonságban nincs nagy különbség, újonnan még elég jól bírják, de ha párszor kimosod rohamosan csökkenni ofg a vízállóságuk és a légáteresztő képességük.
4/5 A kérdező kommentje:
Okés :) kÖszi a segítséget
2017. jan. 5. 21:48
5/5 anonim válasza:
Testhezálló szerintem is jobb. De ez tényleg izlés kérdése.
Membrános ruhákhoz pedig létezik speciális mosószer, ezzel picit meghosszabbíthatod a vízlepergető tulajdonságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!