2 óra magán snowboard oktatás elég lehet az alapokra? Ami után már elég ha egyedül gyakorolsz?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 20:23
2/2 anonim válasza:
En legelőször 4 eve mentem snowboardozni unokatesomekkal, az volt az első találkozásom egy sipalyaval, mivel o is boardozik, ezért elmondta az alapokat hogy mire figyeljek hogyan gyakoroljak. Majd a sipalya mellett gyakoroltam egyedul egy kisebb dombon. Bevallom mikor először elkezdtem csúszni piszok fura volt, hogy ossze voltak "kötve" a lábaim. De szerencsére egy jo pár eve gördeszkázás bennem volt a legalapabb trükköket tudtam. Igy annyira nem volt fura hogy mozog a deszka alattam. Na de rendesen megszenvedtem azert vele. Körül belül 4-órát töltöttem ott es egymagamba gyakorolgattam. Körülbelül 1000 esés. De a vegen mar szépen tudtam lejonni arról a dombrol is, majd a 4. Órában felmentem fel vonóval unokatesomekkal es a hegyről is nyomattam lefelé. Egy párszor elestem de felkeltem es mentem tovább. Majd hazamentunk es egészen mostanáig sipalya közelében sem voltam. 2 nappal ezelőtt elmentem veluk boardozni megint. A sok ev kihagyás es az hogy mas board volt alattam meglátszott. De tudtam hogy menni fog. Felmentunk a hegytetőre. Becsatoltam a boardot, majd elkezdtem csúszni de elestem. Majd ez igy ment pár percig majd szépen elkezdtem lejonni de közben majdnem minden kanyarban elestem. Majd megint pár perc es minden 3. Kanyarban estem csak. Majd leértünk. Es a két felvonó közül a csakanyosat választottuk, mert ott kevesebben voltak, holott en meg soha nem mentem csakanyossal. Kétszer elestem az elején miközben húztak fel, de a 3. Tol mar az is ment szépen es egészen a végéig tartottam magam. Majd onnantól ha jöttem lefele egyre kevesebbet estem. Majd a vegen mar esés nelkul lejottem es ereztem hogy en irányítom a deszkát es nem o engem. Szóval magamtól összeségében egy 6 óra volt megtanulni mindenféle komolyabb oktatás nelkul. De hogy választ adjak a kérdésedre, szerintem 2 óra oktatás bőven elég az alapokra, utána ugy is raerzel majd:) persze van akinek több napba telik, mire rendesen lejon a hegyről. De aki nagyon elszánt es el gondolja hogy ennek az esesnel mit rontott el, majd feláll es kijavítja annak olyan 3 óra gyakorlás is elég:) persze most csak a sima Carvingozasra gondolok, ilyen komolyabb trükkök ebben nincsenek benne, de egyenlőre szerintem az is bőven elég élvezeti forrást nyújt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!