Az NHL játékosokat érintő pontozásáról, értékelési rendszeréről valaki mondana nekem pár dolgot?
Nem régóta nézek hokit, így kicsit lyukas még a tudásom ezen sport területén.
Az NHL hivatalos honlapján ha rámegyek egy játékos adatlapjára, akkor ott táblázatba van szedve a jégkorongozó statisztikája.
Ez itt név szerint Patrick Kane adatlapja.
Kérdéseim:
1) A pontokat itt mi alapján kapta? Mi, hány pontot ér egy játékos értékelésekor?
2) A "+/-" adat mire értendő?
3) A PPG és a PPP (Power Play Goals és Power Play Points) mit jelentenek?
Az IIHF 4 évente kiadott szabálykönyvét olvasom jelenleg, de a tartalom szerint nem találtam a kérdéseimre választ a dokumentumban.
Nagyon hálás lennék, ha valaki kisegítene engem a hiányzó információk megadásával. :D
1) két féle pontot lehet kapni. Van az egyik ha gólt lősz vagy ha gólpaszt adsz akkor van egy pontod és ha adsz mégeggyet akkor még egy pont. Vagy van a másik ott akkor kapsz pontot ha fent voltál a gólnál viszont ha akkor is fent voltál amikor gólt kaptatok akkor - kapsz és így mész +-ba vagy - ba.
2)válasz az előzőben :)
3) ugyan ez csak ember előnyben (power play)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!