Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Az NHL játékosokat érintő...

Az NHL játékosokat érintő pontozásáról, értékelési rendszeréről valaki mondana nekem pár dolgot?

Figyelt kérdés

Nem régóta nézek hokit, így kicsit lyukas még a tudásom ezen sport területén.

Az NHL hivatalos honlapján ha rámegyek egy játékos adatlapjára, akkor ott táblázatba van szedve a jégkorongozó statisztikája.

[link]

Ez itt név szerint Patrick Kane adatlapja.

Kérdéseim:

1) A pontokat itt mi alapján kapta? Mi, hány pontot ér egy játékos értékelésekor?

2) A "+/-" adat mire értendő?

3) A PPG és a PPP (Power Play Goals és Power Play Points) mit jelentenek?

Az IIHF 4 évente kiadott szabálykönyvét olvasom jelenleg, de a tartalom szerint nem találtam a kérdéseimre választ a dokumentumban.

Nagyon hálás lennék, ha valaki kisegítene engem a hiányzó információk megadásával. :D

2016. szept. 18. 16:47
 1/2 anonim válasza:

1) két féle pontot lehet kapni. Van az egyik ha gólt lősz vagy ha gólpaszt adsz akkor van egy pontod és ha adsz mégeggyet akkor még egy pont. Vagy van a másik ott akkor kapsz pontot ha fent voltál a gólnál viszont ha akkor is fent voltál amikor gólt kaptatok akkor - kapsz és így mész +-ba vagy - ba.

2)válasz az előzőben :)

3) ugyan ez csak ember előnyben (power play)

2016. okt. 15. 18:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Kicsit megkésve, de köszönöm a válaszod. :)
2017. jan. 22. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!