Melyik korcsolyát ajánljátok? Ezekről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Tanultam korcsolyázni, hobbi szinten űzöm mai napig a sportot. Volt egy versenykorcsolyám, de elhordtam, mivel már nem komolyan edzek, vettem egy átlagos korcsolyát a Decathlonban, de nagyon nem bírom elviselni magamon, sok mozdulatban korlátoz. Szeretnék venni egy komolyabb korcsolyát, de olyat, ami hobbi korcsolyához való (könnyebb forgások, szimpla ugrások), nem többhöz, nem nagyon szeretnék 40-45 ezernél többet költeni rá.
A kettő közül a Jackson jobb, azt már dirrekt kezdőknek ajánlott műkorcsolya, míg a Risport venus inkább csak hobbi kimegyek körözni a műjégre kori :)
2016. szept. 9. 17:35
2/6 anonim válasza:
Csak a Risport Venust ismerem. Személyes tapasztalatom nincs, de a barátnőmnek ilyen korija van. Nem szereti, 3 hónapig tartott, hogy betörje, alig van benne anyag. Kemény és nem jó a tartása. A Jacksonok azért komolyabbak. Én azt venném. (A legelső korim Jackson volt, szerettem is, aztán volt egy Wifam, azt nem ajánlom és most Grafom van, eddig ez a legjobb szerintem, de elég drágák sajnos. Kíváncsi vagyok meddig bírja.)
2016. szept. 10. 11:22
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Igen, mostanra jobban utánajártam a koriknak és mind a kettőt gyengének tartom.
Már a Riedell Emerald-ot néztem ki, nagyon vágyom egy Jackson korira, de ugyanarra a szintre szánt korcsolyája sokkal drágább..
Az a baj, hogy nekem is Graf kori volt a versenykorcsolya, nem is gyenge, az Edmonton... Ezek után nehezen fogadok el másmilyet, de már nagyon széthordtam, hiába a jó tartása, nagyon töri a lábam :(
Esetleg a Riedell-ről vélemény?
2016. szept. 13. 22:28
4/6 anonim válasza:
Ha Edmontonod volt, mi a fenének akarsz Ridell alapkorit vagy Risport Venust? Ez kb. mintha valaki egy Ferrári után venne magának egy Trabantot..
2016. szept. 14. 07:01
5/6 A kérdező kommentje:
Mert többé már nem fogok olyan szinten korcsolyázni, és már nem is fogok tudni olyan gyakorlatokat végrehajtani.
2016. szept. 14. 15:14
6/6 anonim válasza:
Azért mert már nem ugrasz duplákat- triplákat még nem kell ennyire leadni. Az Edmonton jelenleg az egyik legjobb Graf korcsolya ha ilyenben edzetél évekig egy Risport Venus neked halál lesz. Én egyszer húztam fel gyengébb korit (béreltem külföldön) és 5 perc múlva adtam vissza, mert nem akartam kitörni a bokámat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!