Milyen korcsolyát vegyek?
Figyelt kérdés
Tavaly eléggé sokat koriztunk a tél folyamán elsősorban a freestyle gyakorlatokkal kezdtünk ismerkedni, de alapvetően azért hobbi szinten. Viszont kipróbáltam egy Bauer Vapor korit és hát ég és föld volt a különbség az egyszerű Oxelohoz képest. Most pedig úgy gondolom, hogyha idén is csak annyira használnám, mint tavaly már megérné, mert akkora élménybeli különbség van, hogy hihetetlen. Csak azt nem tudom, hogy milyen Bauer korit vegyek... Elég a Supreme 140 vagy legyen inkább egy Nexus 3000 vagy akár a Vapor X200 is szóbajön még? 30.000 Ft fölé nem szeretnék menni, de ha valaki meggyőz a Vaporrol még azt is bevállalom.2016. aug. 11. 00:18
1/2 anonim válasza:
Nekem Nexus 3000-em van és nagyon meg vagyok elégedve vele. Szerintem vegyél olyat:)
2/2 Đodóó válasza:
Nekem bauer vapor x60am van és én nagyon szeretem, de ez bőven 30 felett volt.. A supreme 140 is elég jó szerintem, de az ha sokat használod főleg ha freestylera az hamar tönkremegy (1-1,5 szezon).. A vapor x200 se rossz szerintem, a nexusokkal nincs tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!