Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Milyen az edzés? (többi lent)

Milyen az edzés? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!Esetleg valaki tudja hogy a Fehérvári jégkorong csapatnál hol tudhatnék érdeklődni edzésekkel és árakkal kapcsolatban mert egyik főoldalukon se találtam semmit se. Köszönöm előre a válaszokat :)

15/L

2015. dec. 27. 21:34
 1/4 anonim válasza:

Szia. :)

Nem tudom, hogy most akarod-e elkezdeni, de szerintem az akadémiára nem nagyon vesznek se fel, se át lányokat. Csak pár saját nevelésű csajszijuk van. De kérdezd meg valamelyik ottani edzőt. :)

Ha nem sikerül, van egy fehérvári lánycsapat, akikről én tudok. Szombatonként edzenek általában a "C" pályán. Ők mindenkit szívesen látnak, csak kevés a jégidejük. Remélem tudtam segíteni. :)

Ja, nem is mondtam, a csapat neve Székesfehérvári Vadmacskák.

Sok sikert!

17/f

2015. dec. 28. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál. Igen láttam a Vadmacskákat ki plakátolva az egyik meccsen csak sajnos az ő oldalukra sincs ki írva semmi. Majd próbálkozunk össze hozni valamit köszi még egyszer :)
2016. jan. 1. 17:17
 3/4 anonim válasza:

Szia. :)

Bocsi, hogy megint írok, csak érdeklődök, hogy mi újság a jégkorong karriereddel? :D

Beszéltél az AV19-ekkel vagy Vadmacska vagy?

17/f

2016. febr. 10. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Vadmacska azonban a csapat fiatal tagjait átveszi az AV19 :)
2017. máj. 13. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!