Hol tartanak hoki edzést tinédzserek számára?
Valamiért nem írta ki a kérdésem bővebb tartalmát ezért ide írom:
Nemrég beszereztem az NHL 15 videójátékot. Nagyon megtettszett miatta a jégkorong. Szeretném kipróbálni valahol. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy, hogy menne. Szeretnék eljárni edzésekre de nem tudom hogy hol találok olyan helyet ahol kamaszkorúaknak is tartanak. Feltudnátok sorolni pár helyet ahol van hoki edzés? Jó lenne ha pontos helyet adnátok meg. Nyilván nem cm pontosággal, hanem csak hogy mondjuk hányadik kerületben található. Számomra leginkább a Vecséshez közeli edzések jöhetnének szóba, de a többi is érdekelne. Ezenkívűl érdekelne a véleményetek erről a sportról. Játszottátok már? Kb mennyibe kerül az egész ha komolyan akarom csinálni? Adnak felszerelést? Minden választ előre is nagyon szépen köszönök!
16F
Szia,
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ebben a korban már nem lehet elkezdeni úgy, h majd komolyan csináld, mert nem egy foci, hogy elég tudni futni rúgni. Tudnod kell korizni, lőni, ütközni, olvasni a játékot(és én mint kapus azt is hozzá tenném, hogy egy kicsit hülyének is kell lenni).
Szerintem még nézz utána a neten. Mert ne hidd azt, hogy olyan lesz mint az xboxon, hogy egyből tudsz korizni, és magától lő 150-nel stb.
Én 8 éve játszom, ebből 7 Finnországban. Nem könnyű, nem olcsó, de egy élvezet.
Van az un. "hokika", ami annyi, hogy "lejárunk hokizni a haverokkal, brahiból, jó kis időtöltés". A te korodban (16) Amerikában már draftolnak(ha tudod mit jelent).
Szóval nem akarom a kedvedet el venni de nem egy olcsó mulatság és komolyan már nem nagyon tudod csinálni.
14/F
szia, írj ennek a lánynak, ő is most akarja épp elkezdeni
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__teli-sportok__72..
am melyik a kedvenc NHL csapatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!