Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Most nagy lenne a korim?

Most nagy lenne a korim?

Figyelt kérdés
A Decathlonba vettem egy hokiprofilú korit,ami 41-es de nekem csak 39-es a lábam.A 9-es abszolút törte a lábujjam,a 40-es meg olyan fura volt,mert lehet hogy nem húztam meg túl jól de mikor léptem "szét vált a fűzős" része,nem úgyhogy szét esett,csak így kinyílt minden lépésnél és a lábamnál picit szorított.Meg mikor léptem benne picit instabilnak éreztem a lábamon,de lehet,hogy azért mert nem húztam meg kellően.Ezzel szemben ilyen problémákat a 41-esben nem tapasztaltam,így megvettem azt.Csak annyi,hogy mozognak benne a lábujjaim és mivel inkább hosszú-keskeny lábfejem van ezért így nem lenne ezzel probléma?A bokám jól fogja,csak annyi,hogy tudom mozgatni a lábujjaim,meg talán,mintha picit a lábfejemet is.Akkor most nagy lenne?Cseréljem vissza 40-esre?Vagy ennyi kell?
2015. dec. 4. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Eleg, ha felveszel egy-ket sizoknit.
2015. dec. 5. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Nos egész pontosan nem tudom milyen korid van?

Mert ha még.nagyon új, akkor bizony kell neki pár alkalom míg "betörik" és rendesen be tudod fűzni.

Az én bauerem is 40-es, nekem kilences lábam van, de érdekes, a lábfejem első része, a lábujjaim szabadon mozognak, viszont rüszttől már fogja. Húzd meg jobban, mint amit amúgy is kellene, és vegyél fel vastagabb zoknit.

2015. dec. 5. 12:50
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a korcsolyám,és most otthon azzal piszkálnak,hogy túl nagyot vettem és teljesen elbizonytalanítottak.Mert a 40-es is kényelemes volt,de abban annyira nem tudtam mozgatni a lábujjaim,és ha nagyon megszorítottam a bokámnál azt a csatot akkor ott eléggé nyomott.Akkor szerintetek most cseréljem vissza 40-esre?

2015. dec. 6. 08:38
 4/6 A kérdező kommentje:
És még annyi,hogy ha betörik nem lesz akkor már túlságosan nagy?
2015. dec. 6. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Hááát...csatosakkal sajnos nincs tapasztalatom, nekem hokikorim van. Arra érvényes amit leírtam, nem tudom hogy a tiéd mennyire puha, mennyire merev, szóval óvaosan kezeld amit mondtam.(2-es voltam.)
2015. dec. 6. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia,visszacseréltem 40-esre.Végül is szerintem a 41-es már túl nagy volt,és ha még "tágul" akkor szívás..így visszacseréltem :D Remélem jó lesz
2015. dec. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!