Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Nem valami konktrék de jégpály...

Pocok453 kérdése:

Nem valami konktrék de jégpályát vagy egy nagy tavat hogy lehet csinálni?

Figyelt kérdés
vagy aha jégpálya akkor hogy tudom folyamatosan hűteni, hogy fagyott legyen ?

2015. jan. 8. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Tavat kotrógéppel, a megfelelő szakhatósági engedéllyel tudsz építeni mesterségesen.

Jégpályát leginkább erre kifejlesztett berendezéssel.

Gyermekkoromban a teniszpályát locsolták télen, s lehetett korizni. De akkor még volt tél (60-as évek).

2015. jan. 8. 15:49
 2/3 dirtboy ***** válasza:

inkább keress egy tavat a közeledben amire rá lehet menni,én is azt szoktam.

kis vízmélységű tavak hamar befagynak,nagy tavaknál még a teljes felület végig sem fagy mikor egy kisebb méretű és főleg kisebb mélységű tavon már javában lehet korizni.

hűtés meg hasonló baromságokat felejtsd el,nem hiszem hogy milliárdos vagy hogy futná ilyenre.

aszfaltos terület locsolására sem nagyon van már idő mivel hétvégére felmelegedést mondanak,valamint sok idő azt megcsinálni,nem elég egyszer locsolni,kell jégvastagság is.

vagy keresel egy tavat vagy városban műjégpálya marad mint lehetőség.

2015. jan. 8. 16:47
 3/3 A kérdező kommentje:
vagy kibérelni
2015. jan. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!