Melyik korit válasszam?
Néztem pár korit,de sajnos nincs nagyon lehetőség drágát venni,viszont ezeket egész jónak találtam.Szerintetek melyik válasszam?Vagy ti melyiket választanátok és miért pont azt?
Nekem a barna tetszik a legjobban,de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.Szerintetek az elég jó hobbiszintű korizáshoz?
Köszönöm a válaszokat!Első válaszoló jégpályán kölcsönöztem és női korit kaptam ami feltörte a lábam,egyébként tudtam vele menni,annyi hogy néha megbotlottam a farkasfogban.Amúgy semmi bajom nem volt vele.a hoki korit nem tudom milyen,mert még nem volt rajtam,de az egyik osztálytársamnak az van a másik meg olyant szeretne.(de akinek van annak állandóan töri a lábát,szegénynek tiszta seb a lába)
Második válaszoló,hogy érted hogy magasabb?
Nekem hokikorim van (jégkorongozom).
Én abban tanultam meg korizni, hát..nem volt egy nagy élmény, sokkal jobban kell figyelni a balanszra, és mivel speciálisabb kialakítású, hobbi szintű korizásra, csak korizni jól tudóknak ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!