Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Megéri lecserélni a csatos...

Megéri lecserélni a csatos korit, hoki korira?

Figyelt kérdés
1 éve kaptam egy csatos-fűzős korit. Akkor kezdtem el télen heti 3-4 szer korizni járni haverokkal. Sokat gyakoroltunk és megtanultam pár dolgot pl. hokifék,koszorú,hátrafelé koszorú stb. Mindegyik haveromnak hokikorija van, és én is elkezdtem gondolkodni, hogy lecseréljem-e a csatos-fűzősömet hokikorira. Alapból jobban is tetszik egy hokikori meg azt mondták, hogy sokkal jobb ilyen stílusú korizásra. De az a baj, hogy egy éves a korim és feleslegesen nem szeretnék újat venni, és nem tudom megérné-e.

2014. dec. 11. 15:09
 1/1 anonim válasza:
Attol függ hogy ezután is rendesen fogod használni, mert szerintem amit itt leírtál arra azt tudom mondani hogy én megvenném mert abban tényleg jobb úgy korizni de ha nem akarsz pénzt kiadni akkor mindegy mert a csatosban is lehet
2014. dec. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!