Hol van olyan snowboard oktatás ahol a félcsövet is ki lehet próbálni?
Figyelt kérdés
egyáltalán nem tudok snowboardozni, sose volt rajtam, úgy is ki lehet próbálni a félcsövet?2015. nov. 2. 19:54
2/7 anonim válasza:
Mi az a félcső? :D
Szerintem először állj rá a deszkára. Próbálj meg rájönni magadtól a technikajara, ha nem jossz rá, de meg mindig szeretnél boardozni, akkor fogadj oktatót, mert ha mégsem tetszik akkor az oktató nem fog kímélni
3/7 Csicsky válasza:
Ha tudsz gördeszkázni, vagy waveboardozni, esetleg van görbringád (Freerider Skatecycle), Freebordod (Snowboard the Streets), akkor ez megkönnyíti majd a dolgodat, amikor a hódeszkára sor a kerül. Ha van lehetőséged, akkor ezeken gyakorolj.
4/7 anonim válasza:
Félcsőre szerintem nem engednek fel elsőre, csak ha már szereztél valami alapot, stabilan használod a deszkát, nem kell kifejezetten koncentrálnod, hogy ne ess el menet közben egyszóval tapasztaltabb vagy.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm a válaszokat
1. kommentezőnek : 14 éves vagyok
Csak annyi a probéla, hogy nem lakok ilyen hely közelében, de nagyon szeretnék snowboardozni. (Dunaújváros mellett lakom)
2015. nov. 11. 08:33
6/7 A kérdező kommentje:
Még akkor is van rá lehetőségem?
2015. nov. 11. 08:34
7/7 anonim válasza:
Kimész Ausztriába/ Szlovákiába családdal, befizetsz egy oktatásra (2nap mondjuk), aztán 3 napot gyakorolsz magadtól (általában 5 napos bérletek vannak), és szerintem ha van félcső / freeride park ott próbálkozhatsz az utolsó napon. Mindenképp legyen térd, könyök, gerinc és combvédőd, de ezek nagyjából alap dolgok snowboard esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!