Műkori 20évesen? Szerintetek túl öreg vagyok már ehhez?
Edzeni soha nem késő. Ismerek olyat, aki harminc- meg negyvenakárhány évesen kezdett ezt vagy azt sportolni és helyi versenyeket is nyer.
Nektek tökéletes a korotok, főleg akkor, ha nem az olimpiára készültök ;) Jó korcsolyázást!
Ok:)tudom,igazad van.Arra értettem,hogy pl ha a legidősebb edzőtárs 14éves akkor kicsit érdekes lennék én köztük:)
De meggyőztetek,nem akarom kihagyni az életemből a műkorit,köszi Neked is a választ:)
Nem késő! :D A műkori kikapcsol, felfrissít, imádni fogod.
Miskolcon ott a jégvirág egyesület vagy keresd fel Bikfalvi Tündét, ők is csinálnak valamit ott. A csoportos lehetőségek olcsóbbak, anno amikor én koriztam kb 8-10ezer forint volt a havidíj, de az régen volt meg versenysport volt. Nem olyan nagy miskolc, tessék elballagni a csarnokba, valami hirdetmény tuti ki van rakva.
Budapest:Na itt tényleg sok lehetőség van. Van a jeges vegyes szinkronkori csapat. Örömmel várnának. Aztán a stadionoknál a jégcsarnokban szoktak lenni ilyen hobbikoris oktatások, ha jól tudom, egész korrekt áron, keress rá a neten, biztos találsz valamit. Ja meg a Kulcsár ZSófiék is tartanak valamit, de hozzá ne menj, pénzéhes dög.
Meg szombathelyen, pécsett, és debrecenben is vannak klubok, akiknél lehet tanulni, a jégcsarnokokban lehet érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!