Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Műkori 20évesen? Szerintetek...

Műkori 20évesen? Szerintetek túl öreg vagyok már ehhez?

Figyelt kérdés
Hello!20éves lány vagyok,nagyon szeretnék valamit sportolni,de igazából egyedül a műkori érdekelne.Miskolci vagyok,a Jégvirágnál találtam műkorira lehetőséget,de nem tudom,hogy 20évesen való vagyok-e még oda,nem találtam arról info-t,hogy a felső "korhatár" hol van.Én nem akarok már versenyszerűen korizni csak eljárni edzeni:)
2010. márc. 9. 22:27
 1/9 anonim válasza:
100%
Szia. Én is Miskolci vagyok 19 éves vagyok. Szeretnék én is ott korizni, érdekelnek a válaszok. Remélem még nem öregedtünk ki ebből :/
2010. márc. 9. 22:48
 2/9 anonim válasza:

Edzeni soha nem késő. Ismerek olyat, aki harminc- meg negyvenakárhány évesen kezdett ezt vagy azt sportolni és helyi versenyeket is nyer.

Nektek tökéletes a korotok, főleg akkor, ha nem az olimpiára készültök ;) Jó korcsolyázást!

2010. márc. 10. 00:21
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)ez megnyugtató:))
2010. márc. 10. 00:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért volna késő, ha nem verseny-szinten akarod űzni? Ez most buta kérdés volt :) Miért, egy idős nem kezdhet el biciklizni-tanulni, csak mert idős? Ha nem versenyezni akar, akkor azt csinál amit a kis szíve diktál.
2010. márc. 10. 09:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Ok:)tudom,igazad van.Arra értettem,hogy pl ha a legidősebb edzőtárs 14éves akkor kicsit érdekes lennék én köztük:)

De meggyőztetek,nem akarom kihagyni az életemből a műkorit,köszi Neked is a választ:)

2010. márc. 10. 10:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Még lenne egy kérdésem:Mennyibe kerül az edzés?
2010. márc. 10. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem késő! :D A műkori kikapcsol, felfrissít, imádni fogod.

Miskolcon ott a jégvirág egyesület vagy keresd fel Bikfalvi Tündét, ők is csinálnak valamit ott. A csoportos lehetőségek olcsóbbak, anno amikor én koriztam kb 8-10ezer forint volt a havidíj, de az régen volt meg versenysport volt. Nem olyan nagy miskolc, tessék elballagni a csarnokba, valami hirdetmény tuti ki van rakva.

Budapest:Na itt tényleg sok lehetőség van. Van a jeges vegyes szinkronkori csapat. Örömmel várnának. Aztán a stadionoknál a jégcsarnokban szoktak lenni ilyen hobbikoris oktatások, ha jól tudom, egész korrekt áron, keress rá a neten, biztos találsz valamit. Ja meg a Kulcsár ZSófiék is tartanak valamit, de hozzá ne menj, pénzéhes dög.

Meg szombathelyen, pécsett, és debrecenben is vannak klubok, akiknél lehet tanulni, a jégcsarnokokban lehet érdeklődni.

2010. márc. 24. 20:39
 8/9 anonim válasza:
Én most leszek 19 éves és kb szeptember környékén fogom elkezdeni a műkorit, és valószínű, hogy tudok menni versenyezni is. Egyáltalán nem vagytok hozzá öregek! Csak legyél kitartó! :)
2013. máj. 11. 16:27
 9/9 anonim válasza:
*vagy (előző voltam)
2013. máj. 11. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!