Műkorcsolyázók! Tudnátok segíteni? Dupla ugrásokhoz kellene.
Én is sprotolok, bár nem műkorcsolyázok, hanem vitorlázok. Lehet, hogy nem értek hozzá, de van egy tippem, hogy mi segíthet, ha gondolod próbáld meg.
Nekem is voltak olyan manőverek a hajóval amiket nem mertem az elején megcsinálni.. De összesezdtem a bátorságomat és megpróbáltam, akárhányszor is rontottam el, ütöttem be a kezemet lábamat, a végén már nem féltem, vagyis leküzdöttem a félelmemet.
Neked is azt ajánlom. Ha szárazon megtudod csinálni, akkor jégen is menni fog, csak ne félj. Max elesel. (jó persze, gondolom nagy sérüléseid is lehetnek, csak óvatosan)
Szerintem próbáld meg mindegy alapon.
Mi történhet.. Elesel, majd felállsz és megpróbálod újra. Kérj segítséget az edződtől vagy társadtól. Menni fog, kitartás!
16L
A duplákhoz már kell a kereszt. Nincs mese gyakorold szimpáknál és menni fog a dupláknál is. Egyébként is ha jól csinálod, akkor nem akadhat össze. Egyébként hogy sikerült az axel kerszt nélkül?
Dupla rittbergert érdemes sokat gyakorolni, ott nagyon egyszerü a kereszt. Mégha nem is fordulod ki a duplát a kersztet így is megtudod csinálni.
Milyen pengéd van, nem lehet, hogy túl hosszú neked?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!