Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hogyan kell hátrafelé korcsoly...

Hogyan kell hátrafelé korcsolyázni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elméletben nem lehet megtanulni, de még azt sem tudom, hogyan kell elkezdeni, tanulni a jégen. Szóval, igazából tippeket kérnék, hogyan lehet megtanulni, melyik a "legegyszerűbb" módszer? Csak, hogy legyen elképzelésem, hogyan csináljam. :)

Köszönöm!

2010. febr. 25. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg így először:

Előrefele mész úgy,hogy a korcsolyát lentartod a jégen és S alakba mész előre.Majd ha ez megy akkor próbáld meg hátrafele is.fontos hogy kicsit előrébb helyezd az egyensúlyod.

Remélem segítettem.

2010. febr. 25. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
megállsz, a lábad V alakba rakod úgy hogy a a lábfejed legyen összezárva és akkor áttrakod az egyensúllyod az egyik láadra aztán a másikra és közben hátrafelé nyomod a lábad.lehet hogy most semmit nem értettél de próbálkozz, aztán majd ráérzel:D
2010. febr. 25. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:

először is állj egy helyben és hajlítsd be a lábad. utána a jobb lábaddal kezdj leírni egy C betűt aztán a ballal és így tovább :) amikor a C tetején vagy akkor próbáld meg erősebben eltolni magad a jégtől és így menni fog! de nagyon sok videó is van a youtube-on :)

üdv: egy hokis

2010. márc. 1. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tippeket! :) Hétvégén megyek a jégre és kipróbálom. :)
2010. márc. 2. 18:15
 5/8 anonim válasza:
én magamtól jöttem rá az egészre, előtte 6-7 évesen koriztam, aztán 12 évesen elkezdtem menni a jégre is. úgy tanultam a hátrafelézést, hogy elkezdem tolni magam hátra, ugyanúgy mint előre, aztán s alakban megyek, súlypontcserével. és fontos, hogy meg tudj állni, meg hogy ne üss el senkit.
2010. márc. 5. 14:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is kedves utolsó! Én is régóta korcsolyázom, 2.5 éves korom óta. De csak most gondoltam arra, hogy hátrafelé is meg kéne tanulnom, mert így lehet egyszerűbb lenne a keresztlányomat megtanítani, hogy szemből figyelhetem. :)
2010. márc. 5. 14:42
 7/8 anonim válasza:
33%
Lehet hogy hihetetlennek tűnik de én először léptem jégre és már tudtam menni hátra menni ugrani 180 at meg ugrottam mivelelőtte 5 évig koriztam szerintem teis gyakorolj először sima korin
2010. aug. 7. 18:45
 8/8 anonim válasza:
Ilyen hullámvonalban kell menni hátrafelé mindkét lábbal,, közben váltogatod a súlypontodat arra a lábra amelyikkel hajtasz.
2012. dec. 15. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!