Miért nem érdekli a magyarokat a jégkorong?
Én pl régebben a barátnőimmel direkt akkor mentem korizni, amikor a másik pályán hokiedzés volt.
Persze a srácok jobban érdekeltek, mint maga a játék, de azért azt is élveztük.
Nem vagyok az a meccsen szurkolgatós típus, az edzéseket szerettem nézni, de mostanában már nem rendszeresen járok korizni így ez elmaradt. A tv-ben unalmas, élőben jobban szeretem az ilyesmit...
Mert semmi izgalmasat nem találok benne, hogy ide-oda lökik a bulit, vagy mit. A párom nagy hokirajongó, így igen láttam egy pár meccset én is. Nem tetszhet mindenkinek, ez van.
Én pl. szeretem a kézilabdát ugyanezt megkérdezheted az USa-ban, nem fogja érdekelni őket, mert semmi hagyománya nincs ott..
Ha nem a ratyi focistákat pénzelnék akkor minden sportágnak jobb lenne (magyar foci = 0 de a pénzt azt nyomják bele ezerrel)
(a focifanok a hokimeccsen is ugyanúgy anyázhatnának egymásnak ill. bunyózhatnának, sörözhetnénk, szotyizhatnának mint egy focimeccsen)
hoki élőben király, tv-n szar
Igen, a hokimeccsek tök hangulatosak élőben (ma is kinnvoltam), tvben tényleg nem olyan jó, de azért jobb a semminél.
A magyar foci tényleg 0 meg én nem is szeretem, túl nagyanak találom a pályát, elvesznek benne a játékosok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!