Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Miért nem érdekli a magyarokat...

Miért nem érdekli a magyarokat a jégkorong?

Figyelt kérdés
Nagyon jó hokisaink vannak, izgalmas meccseket játszanak, de a legtöbb magyar ember azt se tudja, hogy mi az a hoki.
2010. febr. 20. 16:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
szeressük a jégkorongot:) (főleg a helyes utánpótlást)
2010. febr. 21. 10:18
 12/26 anonim válasza:

Én pl régebben a barátnőimmel direkt akkor mentem korizni, amikor a másik pályán hokiedzés volt.

Persze a srácok jobban érdekeltek, mint maga a játék, de azért azt is élveztük.

Nem vagyok az a meccsen szurkolgatós típus, az edzéseket szerettem nézni, de mostanában már nem rendszeresen járok korizni így ez elmaradt. A tv-ben unalmas, élőben jobban szeretem az ilyesmit...

2010. febr. 22. 23:45
 13/26 anonim ***** válasza:

Mert semmi izgalmasat nem találok benne, hogy ide-oda lökik a bulit, vagy mit. A párom nagy hokirajongó, így igen láttam egy pár meccset én is. Nem tetszhet mindenkinek, ez van.

Én pl. szeretem a kézilabdát ugyanezt megkérdezheted az USa-ban, nem fogja érdekelni őket, mert semmi hagyománya nincs ott..

2010. febr. 23. 12:53
 14/26 anonim válasza:
talán mert alig van jégpálya és a sport is elég veszélyes.
2010. márc. 5. 14:14
 15/26 anonim ***** válasza:
Ennek csak az első része igaz szerintem. Ott azért elég erős védőfelszerelésben játszanak, ahogy én láttam. Kábé mint az amerikai focinál...Durva is lenne, ha valakit véletlenül szájba lőnének azzal a koronggal...
2010. márc. 5. 16:55
 16/26 A kérdező kommentje:
Hát a nézőket elég nehezen lőhetik szájba, mert van háló, meg mire felrepül a nézőtérre a korong, arra már nem megy 500 km/órával, a hokisokat szájba lőhetik, de ők meg tudják, hogyha hokiznak, akkor lehet, hogy szájba lövik őket (a gyerekeken meg rácsos sisak van, szóval őket nem lőhetik szájba), szóval biztos, hogy nem azért nem érdekli a legtöbb embert, mert félnek, hogy eltalálja őket egy korong a nézőtéren =)
2010. márc. 6. 11:18
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
én jégkorongozom és imádom. szerintem nem tartozik hozzá az alap kultúrához ez a baj, vki azt sem tudja nagyvonalakban hogy mi. na meg az amikor egy laikus elkezdi magyarázni, hogy összeverik egymást miközbe szaladgálnak a jégen a tojásméretű labda után. persze nem minden ember ilyen. de csak nyitottság kérdése az egész
2010. márc. 9. 18:42
 18/26 A kérdező kommentje:
tojásméretű labda =D ez tetszik =D
2010. márc. 9. 18:49
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha nem a ratyi focistákat pénzelnék akkor minden sportágnak jobb lenne (magyar foci = 0 de a pénzt azt nyomják bele ezerrel)

(a focifanok a hokimeccsen is ugyanúgy anyázhatnának egymásnak ill. bunyózhatnának, sörözhetnénk, szotyizhatnának mint egy focimeccsen)

hoki élőben király, tv-n szar

2010. ápr. 11. 12:56
 20/26 A kérdező kommentje:

Igen, a hokimeccsek tök hangulatosak élőben (ma is kinnvoltam), tvben tényleg nem olyan jó, de azért jobb a semminél.

A magyar foci tényleg 0 meg én nem is szeretem, túl nagyanak találom a pályát, elvesznek benne a játékosok:)

2010. ápr. 11. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!