Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Miért nem érdekli a magyarokat...

Miért nem érdekli a magyarokat a jégkorong?

Figyelt kérdés
Nagyon jó hokisaink vannak, izgalmas meccseket játszanak, de a legtöbb magyar ember azt se tudja, hogy mi az a hoki.
2010. febr. 20. 16:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
ez baráti kör válogatja. Székesfehérvár környékén nagyon menö a hokit nézni, rengeteg ismerösöm van akik rendszeresn kint vannak a meccseken.
2010. febr. 20. 17:13
 2/26 anonim válasza:
47%
Engem azért nem érdekel mert nincs abban semmi izgalmas hogy azt a fekete izét ide-oda lökik. Lehet hogy ezért?
2010. febr. 20. 17:13
 3/26 anonim ***** válasza:
Engem érdekel, de sajna én sem tudom nézni a meccseket, így a csapatokat sem ismerem túlzottan, időm sincsen rá egyetem mellett. Másokat meg azért nem (többek között), mert Magyarországon erre jóval kevesebb lehetőség van, mint a hazájában, és az ember azt általában jobban szereti, amit űzni is tud (na nem a forma 1-re kell gondolni, hanem mondjuk a focira, amit akárhol tudsz űzni, ha kimész a házból).
2010. febr. 20. 17:15
 4/26 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, láttál már hokimeccset egyáltalán? És attól még, hogy nem fekete-fehér kerek izével játszák meg füvön, attól még lehet izgalmas!
2010. febr. 20. 17:19
 5/26 A kérdező kommentje:
1. válaszoló. Hát tényleg nem ismerek egy embert se, aki szeretné, de a tv-be se mondanak soha hokit, csak ritkán, és az újságokba se írják =(
2010. febr. 20. 17:22
 6/26 anonim válasza:
69%

Azért nem érdekli a magyarokat a jégkorong, mert innen is látszik, hogy nem csak gazdaságilag, területileg, de sport terén is el vagyunk maradva és ez az oka, hogy a magyaroknak csak kis része ismeri a jégkorongot.

Amúgy én szeretem nagyon ! UTE Hockey Team :)

2010. febr. 20. 17:26
 7/26 anonim ***** válasza:
42%
Azért nem nézem, miért a focit se. Nem találok abban semmi érdekeset, hogy tizenakárhány ember szalad/csúszik egy labda/korong után és közben egy kicsit megpüfölik a másikat. Nem köt le.
2010. febr. 20. 17:27
 8/26 anonim ***** válasza:
57%

szerk

*amiért

És igen, láttam már hoki meccset, tudom mi az. De ez van.

2010. febr. 20. 17:27
 9/26 anonim válasza:

2. vagyok:

Igen láttam már, és a focit is utálom. Semmi jó nincs benne.Egyikben sincs semmi érdekes.

2010. febr. 20. 22:17
 10/26 anonim ***** válasza:
meg talán azért mert magyarországon nincs tartósan jég, nézd meg az északi országokat, tartós jég van és sokkal felkapottabb a hoki, vagy nézd meg az afrikai országokat, ott nemigen van hokizás
2010. febr. 20. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!