Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Garantáljam, hogy ilyet még...

Garantáljam, hogy ilyet még nem láttál?

2010. febr. 20. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
SÍELÉS-t... pardon.
2010. márc. 8. 18:40
 12/15 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló, te egy iq korlátozott vagy. Én is szeretek sielni, elég jól tudok is, de ehez a sz*rhoz nem kell tehetség. na a dh-hoz, vagy a szlalomhoz annál inkább kell. ez egy hulladék..
2010. márc. 8. 18:54
 13/15 anonim válasza:
62%
utolso akkor csinald meg te azt,szerintem hogy 240-250 el menjel le egy lejton,igen is kell tudjal sizni,kell tudd tartani az egyensulyt,mert kepzeld el az a nyomas ami radnehezedik akkora sebessegnel,szoval neked fogalmad sincs,alig sieztem mit tudom en ott ne 40-50-60 km/h de az is mar nagyon gyors,meg a profik is leesnek,de azert rad kivancsi lennek,muti egy kepet magadrol lehet hogy holnap meglatlak a tv ben hogy 200 al nyomulsz te is :))
2010. márc. 9. 08:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ehhez nem ügyesség kell, hanem matektudás, azaz h a mérnökök zsír aerodinamikus ruhát készítsenek , + a pályát sok napig egyengetik, hogy minél simább és biztonságosabb legyen. Az ember részéről inkább vakmerőség kell, meg persze sítudás, de nem olyan mértékben ahogy gondolod. Szal a dolog 70% a a segítőin múlik és mondjuk egy 30% a hősünkön.
2010. márc. 12. 20:41
 15/15 anonim válasza:
76%
Elhisszük, hogy király, de az még mindig nem sízés, hanem síelés !
2010. márc. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!