Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » BAUER Supreme Pro jégkorcsolyá...

BAUER Supreme Pro jégkorcsolyáról vélemény? (nem kinezetre) Akinek van es tapasztalta vele a tartos igenybevetelt. Hobbym a korcsolya, ket evet Hokiztam.

Figyelt kérdés
Ez nekem is uj. Maximum 2honap mulva lesz elerheto a hasznalata. El van torve sipcsontom. Es szalagszakadasom van.

2015. jan. 8. 21:47
 1/3 anonim válasza:
Nekem supreme one van, négyszer koriztam eddig vele. Meg vagyok elégedve vele, a pro az csak jobb lehet, jobban felveszi a láb formáját.
2015. jan. 9. 17:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. A boltban mikor megvetted elezetlen elezetlen volt nem? Milyenre erdemes eleztetni? ( eleg jol tudok korizni szoval... csak eddig kolcsonzott korival toltam es nem az elet nezwgettem. Hockihoz vagy szabad korizashoz....
2015. jan. 10. 15:31
 3/3 anonim válasza:

Eddig én is kölcsönzősökkel mentem csak. Annak vagy alig volt éle, vagy pont jó volt.

Amikor megvettem, nem volt élezve, de ott kérdezték, hogy mennyire élezzék meg. Mondtam nem nagyon tudom az értékeket, hogy mennyire legyen ugye homorú, olyan "közepesre" kértem.

Farolgatni még csak kicsit tudok, talán lehetne kicsit kisebb az éle is, mert eléggé vág most. Farolásnál elég nagy erőt kell belevinnem, hogy kicsússzon, bár ez betudható annak is, hogy nem vagyok olyan merész, nem akarok nagyot esni. Szoknom kell még.

2015. jan. 10. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!