Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Melyik NHL csapatnak szurkolja...

Melyik NHL csapatnak szurkoljak? Többi lent!

Figyelt kérdés

Most kezdek el NHL meccseket nézni és nem igazán tudod kedvencet választani mivel a csapatok neve semmit nem mond nekem.

Európai fociban Manchester United szurkoló vagyok kb 11 éves korom óta. (9év)

Amerikai fociban a Dallas Cowboysnak drukkolok.

Ha van az általad csapatnak akármilyen Magyar vonatkozása akkor az előnyt jelent. Ne legyen teljesen vesztes a csapat akik miatt csak tépem a hajam. Ne legyen túlsztárolt újgazdag sem.

2014. okt. 28. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a Nashville Predators-nak szurkolok. Nagyon új franchise(1998 óta létezik), még nem értek el kiemelkedő sikereket(playoff már volt azért), de idén nagyon jól rajtoltak. Minimális magyar vonatkozása van, Hetényi Zoltán pár hétig a csapattal edzett. A legnagyobb sztár a kétszeres olimpiai bajnok kanadai Shea Weber.
2014. okt. 29. 00:20
 2/3 anonim ***** válasza:
20 éves korodra itt kérded meg, hogy melyik legyen az a csapat, amelyiknek drukkere légy?
2014. okt. 29. 05:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló : köszönöm a kommentedet jár a zöld :)

Második válaszoló : Téged sem az eszedért fognak ellopni ;) Mivel most kezdem el nézni így igen, meg kell kérdezzem hogy kinek. Nem ismerem a ligát és a csapatokat

2014. okt. 29. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!