Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Sícipőt szeretnék venni, ezt...

Sícipőt szeretnék venni, ezt érdemes?

Figyelt kérdés
A Decathlonban szeretnék venni egy Wed'ze RNS 50 Light sícipőt, ez a legolcsóbb, nem tudom, megéri-e, igazából évi 5 napot síelek, tehát nem lenne kitéve nagy igénybevételnek, ám kölcsönözni már nem akarok, mert nem szeretem azokat a cuccokat, használtságuk miatt. Eléggé nagy sebességgel síelek, 70-80 km/h körül, mit gondoltok, ez bírja? Gepida carving All-mountain sílécem van.

2014. okt. 20. 16:22
 1/2 anonim válasza:
Ha van pénzed rá vedd. De milyen ez a Gepida sí, én még nem hallottam róla. :D
2014. okt. 23. 22:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Eltelt pár év azóta, mióta vettem, olyan 2008 környékén, és mára már sajnos nem is gyártják, de nagyon szeretem, mert az ilyen decathlonos, meg intersportos saját márkás gagyi lécekhez képest, még egy középkategóriás Headdal, vagy Atomiccal is állja a versenyt, noha nem túl kemény, de kényelmes léc, nem szlalom, és nem is freeride, persze, viszont az ilyen hobbiszáguldozáshoz, közepes tudással simán el lehet karistolni vele, én egészen szépen síelek, és elég gyorsan is (70-80 Km/h körül) és jól lehet menni vele. Olykor még funcarvingolni is szoktam, azt is lehet vele. Az azonos nevű bringás cég ötlete, és projektje volt egyébként ez a símárka, de nem vált be, az föntebb említett saját márkás ócskaságoknak ugyanis az emberek több bizalmat szavaztak. Mindenesetre, én imádom, és habár már eléggé leamortizáltam, az évek alatt, eddig nagyságrendekkel többet síeltem, mint idén fogok, lehet, hogy ez lesz az utolsó útja. Akartam újat venni, de mint mondtam, nem gyártják, már...szerintem kirakom majd a falra a nappaliban, és büszkén mutogatom a magyar márkájú sílécemet. :)
2014. okt. 26. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!