Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Síkabát melyik zsebébe érdemes...

Síkabát melyik zsebébe érdemes rakni a bérletet?

Figyelt kérdés
Van egy wed'ze síkabátom,és van zsebe a csuklónál,de van egy a mellkasi részen is. Serintem a csuklói zsebbe sokkal praktikusabb a bérletet rakni,pont "kéznél van",de akkor mért van egy mellkasi zseb is? Van annak valami funkciója?
2013. dec. 23. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Te.. most ezt így ?Komolyan ?
2013. dec. 23. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Vannak olyan pályák ahol nem kell sehova sem tartani a bérletet.
2013. dec. 23. 23:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg? Jó tudni...
2013. dec. 24. 09:43
 4/7 anonim válasza:

Csuklóhoz szokták, már amelyik síkabáton van. Így ki se kell venni a zsebből a kártyád mert ügye ezek "jeladósak" és érzékelik már azt is ha mellélépsz és odatartod a kezed. (bár ha lyukasztós van akkor mind1).

A mellkasi zseb meg lehet pénztárca, iratok, mobil, vagy akármilyen zenelejátszó is :D

2013. dec. 27. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van csukló és mellkas zsebem is. Ém a mellkas zsebembe szoktam tenni ha csak oda kell tartani a beléptetőkapuhoz és nem kell elővenni. Ha lyukasztós vagy bedugós, akkor viszont a hagyományos zseb cipzárjára tett síbérlettartóra szoktam tenni.
2013. dec. 30. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja egyébként nekem van a zsebemben akasztó amibe a bérlettartót lehet tenni. Na én arra a bérlettartóra teszem.
2013. dec. 30. 17:44
 7/7 A kérdező kommentje:
ok.köszönöm
2013. dec. 31. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!