Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » A fiúk buknak a hokis csajokra?

A fiúk buknak a hokis csajokra?

Figyelt kérdés

2014. aug. 20. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki valamennyire és normális, akkor bármit sportolhat tőlem. :) Szóval ha a feltételek megvannak, akkor igen.
2014. aug. 20. 21:43
 2/10 anonim válasza:
64%
már a lányok is hokiznak?
2014. aug. 20. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha jól hokizik akkor igen.Mert a legtöbb csaj vagy túl finoman akarja csinálni-kevés a stimulus-vagy leszakítja tőből szinte és esélyt sem ad rá,hogy vér kerüljön a lényegbe,olyan erővel esik neki.Ezért lehet előny,ha jól hokizol és nem kell felvilágosító órát tartani közben.
2014. aug. 20. 21:56
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
szerintem gáz
2014. aug. 21. 15:11
 5/10 anonim válasza:

hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de ha van mivel hokiznia akkor már annyira nekem nem jönne be...

na de most komolyan válaszolva engem sem érdekelne hogy mit sportol vagy hogy hogyan, bár azért hiába szép a lány de ha nincs foga azért nálam az kicsit előnytelen :D

2014. aug. 22. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs foga, akkor eleve nem szép.:-)
2014. aug. 22. 12:33
 7/10 anonim válasza:
Ha látszik rajta hogy szívből csinálja és nem csak megjátsza akkor tuti
2014. aug. 24. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem a rámenős, lendületes lányokat, úgyhogy simán :-)
2014. aug. 25. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:
A fiúk/férfiak is ugyanúgy személyek mint a lányok/nők, tehát az személyi ízléstől függ hogy egy adott fiúnak/férfinak tetszik-e vagy nem. Az hogy így általánosítani próbálsz egy egész nemet az viszont nem túl vonzó számomra, mivel a tudatlanságot rettentő taszítónak találom.
2014. aug. 27. 19:09
 10/10 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy mit sportol ? Ha jól néz ki és ami fontosabb, hogy jófej is akkor persze !
2014. aug. 27. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!