Valahol hallottam, hogy síeléskor a legalsó réteg ne pamut legyen. Akkor mi? és amúgy is mit vegyek fel a sígatya és dzseki alá? Kezdő vagyok, nagyon izzadós
Én ilyet használok. Erre még egy pulóvert szoktam felvenni, ha nagyon hideg van, és arra a kabát. Ha kellemes az idő (tűz a nap, olyan 2-3000 méteren) akkor csak egy pólót húzok még erre.
Ehhez hasonló anyagúakat itthon is lehet kapni Hervisben, nagyon jók, nem fázik benne az ember és nem is melegszik túl. Viszont elég kellemetlen szaga tud lenni, ha beleizzadtál 2-3x, úgyhogy vegyél több darabot, ha bírja a pénztárcád :D
Én emiatt, ha nincs hideg, akkor inkább pamutban vagyok. Meleg és jó időben annyira nincs erre szükség, mint -14 fokban... (az egy leányálom volt, full hóesésben, ködben, -14 fokban a hegy tetjén...)
szerintem tökmind1.
A lényeg, időjárásnak megfelelően öltözz, mert ha meleg van (-2 fok fölött) akkor könnyen megizzadhatsz, utána csuromvíz a pamutruha és nagyon kellemetlen...
Egyébként meg sztem tökmind1, -6 fok alatt nemigen fogsz megizzadni. én is hoszúujjú pólót veszek fel legalsó rétegnek.
pamut amugy se legyen!!
pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!