Oakley Stockholm vagy Smith Anthem? 21/L
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 18:47
1/2 anonim válasza:
Nekem Anthem van, tavaly vettem, elestem, belement a hó, kitöröltem - amit nem kellett volna, mert összekarcoltam a belselyét.. De legalább a szememet megvédte. Nagyon nagy tarolás volt. Tesómnak Oakley-t vettünk most, nem használta még, majd megírom milyen volt ;) Ez a szabály, hogy a nedveset belül nem szabad kitörölni mindegyikre vonatkozik egyébként! Csak akkor törölheted, ha megszáradt, addig meg vakoskodhatsz a vízcseppektől ha bent vannak...
2/2 anonim válasza:
Na, mik a tapasztalatok a tesód Oakley-jával? És időközben lett már neked is? Szerintem nagyon jók az Oakley síszemcsijei, bár a Stockholm helyett én Splice-t vagy A-Frame-et vennék, esetleg Crowbar-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!