Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hogy lehet eldönteni, hogy...

Hogy lehet eldönteni, hogy melyik lábad legyen elől snowboardnál?

Figyelt kérdés
ismerem azt, hogy meglököd a másikat hátulról amikor vigyázban áll, de hallottam már olyanról, aki mégis a másik lábával lépett előre. Nincs valami biztosabb módszer? mondjuk, hogy teszi karba a kezét, melyik szemével kacsint..:D
2009. dec. 29. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ilyen villámtrükk nincs, de valahogy nem értem, hogy ez miért okoz gondot. Gördeszkán, wakeboardon álltál már esetleg? Pont olyan a snowboard is. Csak egy irányból tudok ráállni, képtelenség nekem fordítva. Ezt te magad is érzed, állj be menetirányba, dőlj jobbra-balra-előre-hátra, érezni fogod, hogy fekszik.
2009. dec. 29. 16:37
 2/11 A kérdező kommentje:
én már boardozom 7 éve, szóval azzal nincs gond, barátaimmal megyünk most és nem kértek oktatást, úgyhogy én foglalkozom velük egy keveset, de majd lehet akkor mondom nekik amit tanácsoltál...mindenesetre szívesen várom a többi választ:)
2009. dec. 29. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Ha jobb lábas vagy akkor a jobb lesz elől ha bal akkor fordítva!
2009. dec. 29. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Én tudtommal jobb lábas vagyok (fociban legalábbis csak a jobb lábammal tudom rúgni a labdát), viszont snowboardon / gördeszkán / wakeboardon muszáj a bal lábamnak elől lennie. ("goofy")
2009. dec. 29. 16:58
 5/11 anonim válasza:
100%

Előttem szóló: Ha a bal lábad van elöl az nem a Goofy alapállás. Az a Regular. Goofynál a jobb lábad van elöl.

A kérdésre válaszolva szerintem kérdezd meg vagy ha van a közelbe nagyobb jégfelület akkor csináltasd meg velük azt hogy nekifutásból ha csúsznak a jégen melyik lábukat teszik előre. az lesz az alapállás.

Remélem tudtam segíteni!

2009. dec. 30. 11:06
 6/11 A kérdező kommentje:

11.06- ez nagyon jó ötlet...

amúgy én is jobb lábas vagyok és ugyanúgy regular. Spanom bal lábas és goofy...szóval ha lenne ilyen elmélet, a tapasztalataim alapján inkább fordítva kellene lennie:D

2009. dec. 30. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
én úgy tudom h megállsz és valaki hátulról meglök és amelyik lábaddal előbb lépsz előre az van elől
2009. dec. 31. 14:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Mindez nagyon király, de ha elolvasod a kérdésemet, rájössz, hogy a válaszod nem szolgál sokkal több információval, mint amennyi annak megírásakor rendelkezésemre állt.
2010. jan. 1. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Basszus haver olvass már, ott van a helyes megoldás a szemed előtt....
2010. jan. 4. 23:19
 10/11 anonim válasza:
az ügyesebb erősebb lá legyen hátul mert azzal irányitassz a gyengébb elöl de amit a 11.06-os tanácsolt nagyon jo ötlet
2010. márc. 3. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!