Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hány kilóig lehet korcsolyázni?

Hány kilóig lehet korcsolyázni?

Figyelt kérdés

Aki tudja a választ, az konkrét számot írjon, vagy például annyit, hogy kb. x, nagyon fontos lenne!

Még egy kérdés: Van olyan korcsolya, ami legalább 180 kilót elbír, és nem törik el az éle?

2014. jan. 28. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
179 kilot biztosan elbir :)
2014. jan. 28. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ehhez kell valami speciális, megerősített korcsolya?
2014. jan. 28. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Én oktatók, volt nagyon túlsúlyos növendékem, és gond nélkül ment neki.

Viszont a 180kg már betegesen elhízott. Nem is tudom, hogy ilyen súllyal lehet- e korizni. Veszélyes ha ilyen nagy súly ráesik a csuklóra bokára stb. abból simán lehet törés. Ráadásul korcsolyát is nehéz találni, rendszeres használat mellett előfordulhat, hogy eltörik a penge (ott ahol rögzitve van a cipőhöz). Én nem küldök el senkit ha szeretne egy 180 kg korizni, szívesen tanítanám, de biztos vagyok benne, hogy nem lenne egyszerű neki. Én elsőre inkább kevésbé veszélyes sportot ajánlanék, bicaj, úszás, gyaloglás stb..

2014. jan. 28. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat a hibákért hosszú napom volt :(
2014. jan. 28. 20:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ neked is :)

Gondoltam én más sportokra is, de uszodába nem szívesen mennék, sétálni a környezet miatt nem szeretek... Biciklizni szeretek és szoktam is, csak hát télen az is kilőve, úgyhogy marad a benti torna, de azért mégiscsak jobb egy olyan mozgásforma ami érdekel és nem kényszerből csinálom. :)

2014. jan. 28. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha érdekel, kezd el :) Óvatosan. A korcsolyázás veszélyes lehet bárkinek, szóval lassan és óvatosan kezd el.
2014. jan. 29. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!