Kik járnak korcsolyázni?
Figyelt kérdés
Hivott egy ismerös, de az a kép él bennem, hogy 15évesek szoktak korizni. 30 elmultam. Hülyeség? Még sosem koriztam.2014. jan. 18. 10:17
1/5 anonim válasza:
piciktol az idosekig van mindenki.
En 40 vagyok,a gyerekeimmel en is a jegre megyek es nem is en vagyok a legidosebb..
2/5 Pretty_Fighter válasza:
Minden korosztály korizik:) én szoktam látni 50 év körülieket is:)
3/5 anonim válasza:
Menny és érezd jól magad ne foglalkozz senkivel:) Hidd el egy jót fogtok szórakozni :)
4/5 anonim válasza:
hülyeség. én két éve voltam, előtte meg húsz éve, s akkor is csak épp hogy el tudtam indulni, nem igazán tudtam korcsolyázni:) mégis elmentünk két éve, s tök jól szórakoztunk.
5/5 anonim válasza:
Nem jó kép él benned, a valóságban mindenféle korosztály van a pályán, pici gyerekektől egészen az idősebb emberekig. Sok a középkorú, némelyik kezdő, most tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!