Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Ilyen korban érdemes még...

Ilyen korban érdemes még elkezdeni a hokizást?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és lány. Nem rég kezdtem el azon gondolkozni egy sportforma-váltáson. Hosszas gondolkodás után a hokira esett a választásom.

Újpesti vagyok, nem kérdés hát, hogy az UTE szakosztályába jelentkezem, csak az a kérdés, hogy nem túl késő ezt elkezdeni? A korosztályomban már mindenki komolyabban, és régebb óta foglalkozik vele, és talán lehetetlen feladat felvenni velük a tempót. (A koritudásom nem olyan vészes, komolyabban még sosem foglalkoztam vele, és minden kérkedés nélkül állíthatom, hogy biztosan állok rajta, van hozzá egy kis tehetségem.) A tanácsokat előre is köszönöm!

2013. jún. 26. 13:15
 1/9 Szergej55 ***** válasza:
Szerintem semmi akadálya!
2013. jún. 26. 14:35
 2/9 anonim válasza:
100%
sose késő valamit elkezdeni :DD
2013. jún. 27. 19:21
 3/9 anonim válasza:
Szerintem attól, hogy jól jégkorizol, még nem biztos, hogy profi is vagy, ráadásul aki már kiskora óta csinálja, az szerintem sokkal ügyesebb, biztosabb, mint te. Szóval szerintem késő.
2013. jún. 30. 11:07
 4/9 smile44 válasza:
Szerintem ez az a kor, amikor pont félúton vagy. Nem lehet biztosra tudni, hogy késő, vagy nem. Szerintem próbáld meg, ha nem is fog menni, később legalább tudni fogod, hogy Te megpróbáltad. :)
2013. júl. 3. 15:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Soha nem késő elkezdeni.
2013. júl. 3. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak én gondoltam a maszturbálásra, a "hokizás" elolvasása után?

Amúgy meg igen, tök mind1 mikor kezded, csak legyen hozzá tehetséged!

Kisebb korban nem is érdemes, mert akkor még könnyebben törnek a csontok, egy-egy nagyobb esés után!

2013. júl. 13. 21:51
 7/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan :)) korizással fejlődhetsz ha elkezded é s senki nem nevetne ki főleg hogy ők se úgy születtek hogy már ilyen szinten vannak :)) szóval vágj bele és nem lesz gond
2013. júl. 23. 19:57
 8/9 dag ***** válasza:
Nem hát, én már 6 évessen is huzogattam, de nem jött semmi, néha egy kis pisi azt ennyi. :D
2013. júl. 23. 20:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Rendben, nagyon köszönöm a válaszokat és a tanácsokat, a döntés megszetett. :D Természetesen elkezdem a hokizást, bár egy kicsit félek még tőle, de itt, az oldalon is, és itthon is meggyőztek. Már csak anyámat kell megbékítenem a dologgal.

ui :utolsónak külön köszönet ;)

2013. júl. 24. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!