Ilyen korban érdemes még elkezdeni a hokizást?
15 éves vagyok és lány. Nem rég kezdtem el azon gondolkozni egy sportforma-váltáson. Hosszas gondolkodás után a hokira esett a választásom.
Újpesti vagyok, nem kérdés hát, hogy az UTE szakosztályába jelentkezem, csak az a kérdés, hogy nem túl késő ezt elkezdeni? A korosztályomban már mindenki komolyabban, és régebb óta foglalkozik vele, és talán lehetetlen feladat felvenni velük a tempót. (A koritudásom nem olyan vészes, komolyabban még sosem foglalkoztam vele, és minden kérkedés nélkül állíthatom, hogy biztosan állok rajta, van hozzá egy kis tehetségem.) A tanácsokat előre is köszönöm!
Csak én gondoltam a maszturbálásra, a "hokizás" elolvasása után?
Amúgy meg igen, tök mind1 mikor kezded, csak legyen hozzá tehetséged!
Kisebb korban nem is érdemes, mert akkor még könnyebben törnek a csontok, egy-egy nagyobb esés után!
Rendben, nagyon köszönöm a válaszokat és a tanácsokat, a döntés megszetett. :D Természetesen elkezdem a hokizást, bár egy kicsit félek még tőle, de itt, az oldalon is, és itthon is meggyőztek. Már csak anyámat kell megbékítenem a dologgal.
ui :utolsónak külön köszönet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!