Szerintetek mennyi esély maradt így, hogy feljusson a Magyar válogatott? Olaszok hozzák a kazahsztán elleni meccset rendes játékidőben?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 22:25
1/5 anonim válasza:
lehet, hogy hozzák lehet, hogy nem..
a kazakok állítólag jók mi mégis megvertük őket, az olaszok meg megvertek minket. persze ebből azt lehetne levágni, hogy akkor tutira nyernek majd az olaszok, de ez egyáltalán nem biztos
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől tartok. Nagyon remélem hogy rendes játékidőbe megverik Kazahsztánt,így este téttel megyünk ki a Japán meccsre!
2013. ápr. 19. 22:49
3/5 anonim válasza:
én is örülnék.. igazából sosem néztem hokit, de most eléggé érdekel. meg hát bekerülni az A csoportba nem kis dolog lenne egy nb1-es csapattól
4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk,ha azt nézzük az Olaszok lehet úgy gondolják, hogy a Magyarokat könnyebb kiejteni az A csoportból és megverik Kazahsztánt rendes játékidőben. Ebből adódóan lehet, hogy számíthatunk Olasz győzelemre. De nekünk akkor mindenféleképpen hozunk kell rendes játékidőben a meccsünket.
2013. ápr. 19. 23:04
5/5 anonim válasza:
kitduja hogyan is gondolják.. persze lehetőségekről lehet beszélni
egyébként (szerintem) az a legegyszerűbb ha minden csapat ellen a maximumot nyújtják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!