Mekkora az esély a 2012. Izrael elleni barátságos meccsen, és szerintetek mi lenne az ideális összeállítás?
Figyelt kérdés
Szeretném kapus - védő - középpályás és csatár rendben tudni.2012. aug. 11. 10:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem nagy az esély. Bogdán - Varga,Juhász,Korcsmár,Kádár - Pintér - Gyurcsó,Gera,Koman,Dzsudzsák - Németh
Szalai elég lehetőséget kapott már, nem tudott vele élni, én most már Némethet is kiprobálnám kezdőbe.
2/5 anonim válasza:
Ja Kádár a keretben sincs, akkor helyére Halmosi.
3/5 anonim válasza:
Szalai sérült volt sokáig, azért volt trágya tavasszal. Némethnél mindenképpen csak jobb lehet, szerintem
4/5 MrPifta válasza:
barátságos meccs, olyan mindegy...
5/5 anonim válasza:
Félő, hogy lesz ott minden, csak barátság nem, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!