2 kérdés a snowboardról? (lent)
Először is, nehéz megtanulni snowboardozni?Én tudok gördeszkázni, bár abból is csak gurulni.Lehet a deszka tudás előnyömre?
Másodszor, ha nincs is előnyömre a fenti készség, akkor is megtanulnék snowboardozni.Szóval, hogy tanuljak?menjek el egy sípályára és béreljek egy snowboardot és gyakoroljak?vgay érdemesebb venni egy újat?ha igen akkor milyent?
szia
Én is snowboardozok kb 6-7 éve most 23 vagyok.Elősször tényleg tele lesz a ***** vele mert izomlád is lesz mint ahogy azt az előző kommentelő mondta és kék-zöld leszel:)
De ez ne tántorítson el:DÉrdemes elősször mondjuk a gördeszkát lecsupaszítani ergo:levenni a kerekeket és az interneten meg tudod nézni hogy valami lábtartót hogyan lehet mondjuk azzal gyakorolj és ha tényleg tetszik akkor vegyél egyet de lehet bérelni is csak kis dombokra minek.Nem tudom merre laksz de ha bérelsz egy snowboardot akkor emlékeim szerint Budapesten a Normafánál van egy hatalmas hosszú leejtő:)Azért mondom hogy emlékeim szerint mert Californiában élek:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!