Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » 10 hónapos kislányomnak...

10 hónapos kislányomnak szeretnék szánkót, kinéztem a Baby Merc szánkót, nagyon szép, de megéri az árát? Van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

2012. nov. 23. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ez. Jó, megéri, de amennyi hó itt esik, és tudnád használni, nem venném én meg, inkább valami olcsóbbat. Ha pl. Finnországban élnél és télen, ami azért ott tél, ezzel húznád az oviba, sokkal nagyobb hasznát vennéd, de így, hogy van pár havas nap...

2012. nov. 23. 23:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod,20 percre lakunk az első sípályától tehát hogy mennyi hó lesz az utcánkba nem fontos!Képről alapján szuper, nem láttam élőbe és csak rendelni tudnám ,az eladók szerint jó! De engem a tapasztalat érdekelne hogy tényleg olyan jó-e mint az ára :-)!
2012. nov. 24. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Melyik sípálya mellett laktok? :D De jó lenne nekem is ott...
2012. nov. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!