Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » 6 év után el lehet felejteni...

6 év után el lehet felejteni korizni?

Figyelt kérdés
F/14 és kb 6 éve koriztam utoljára.. most haverok el akarnak hívni korizni de félek hogy le fogok égni mert kb. 8 éves koromban koriztam utoljára (akkor még egész jól ment) szerintetek biztos lenne ha elmennék előtte "felfrissíteni az emlékezetemet?"

2012. nov. 4. 17:51
 1/5 lee12 ***** válasza:
55%
nem lehet mivel már jól nyomtad régen(pár perc és belejössz)
2012. nov. 4. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jól tudtál korizni, akkor fél óra alatt visszaszoksz. Aztán 2-3 alkalom után már olyan lesz mint régen :) Kérdés mennyire tudtál ;)
2012. nov. 6. 11:21
 3/5 anonim válasza:
Az úszást, autóvezetést, korcsolyázást nem lehet elfelejteni, ha egyszer megtanultad utána mindegy mennyi ideig nem csinálod, fogsz rá emlékezni.
2012. nov. 16. 19:05
 4/5 anonim válasza:
Nem! Csak kiesni a gyakorlatbol! De egy rovid gyakorlas utan olyan mint elotte!
2012. nov. 19. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

28 ev kihagyas utan, tegnap kimentem a jegre. Eloszor persze delelott, hogy kevesen legyenek ... de annyira tetszett, hogy delutan mar megint karcoltam a jeget :)

Elso ket korben okolbeszoritott labfejjel haladtam, en is azon gorcsoltam, hogy mi lesz. Hat semmi. Par kor alatt kelloen eltudtam engedni magam, megszunt a bizonytalansag es tulajdon keppen eses nelkul zartam a napot.

Nem mondom, hogy minden mozdulatom a regi, a figurazas sem megy ugy mint 18 evesen, de szerintem szezon kozepere mar beallok fogozni a fiatalok koze :)

2012. nov. 21. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!