Mekkora méretü freestyle síléc kéne nekem?
Figyelt kérdés
178 magas vagyok eddig egy 170-es lécet használtam de az all-mountain síléc volt és most lenne az első freestyle. Sima pályán már nem vagyok kezdő elég gyorsan szoktam lejönni de pályán kívül nem sok tapasztalatom van csak egy kevés, az is csak porhóban mivel freestyle parkba még nem voltam.2012. szept. 9. 21:58
1/5 A kérdező kommentje:
[link] ezt szeretném megvenni de ugye csak 171-es méretbe van. nem jelent hátrányt a freestyleba hogy ekkora?
2012. szept. 9. 22:19
2/5 anonim válasza:
Ez parkba való léc. Ha porhavazni akarsz, akkor szerintem minél rövidebb (persze csak egy határig)
és minél szélesebb, annál jobb, könnyebb irányítani. Erre olyen 150 centi körüli léc lenne a jó.
3/5 anonim válasza:
Hülyeséget beszélek. 171 a legkisebb ezekből.
www.sielok.hu/rovat/simania/cikk/sileckategoriak/
4/5 A kérdező kommentje:
igazából parkba használnám elsősorban nem porhóba. csak néha ha úgy van kedvem pálya mellet kis erdőkbe.
2012. szept. 10. 13:26
5/5 anonim válasza:
Akkor amit linkeltél az tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!