HEAD síléc vásárlás?!
Figyelt kérdés
Szeretnék női sílécet és bakancsot vásárolni,elsősorban HEAD (esetleg Völk,Atomic) márkájút.(Ha érdekes 160cm vagyok)Hol tudnék venni?Ha esetleg van egy jól bevált boltod,akkor annak légyszíves írd le a nevét és a címét is!Kérlek,ne olyan válaszokat adjatok,hogy sportboltban,mert én is rájöttem. Köszönöm!:)2012. jan. 31. 20:28
1/3 anonim válasza:
Ami azt illeti,én internetről szoktam rendelni mindent ( [link] ).Ez egy nagyon jó kis oldal,de van normális boltjuk is,nem csak webshop,az oldalon ott a címük.Segítőkészek,kedvesek,és hatalmas a választék.Én tőlük vettem a Head iSupershape Magnum lécemet,a Nordica valami bakimat,a Leki botomat,a kötést pedig adták.
Amúgy meg nincs olyan márka,h völk,csak olyan,h Völkl.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
Igen tudom,csak véletlenül elírtam!:)
2012. febr. 2. 07:40
3/3 anonim válasza:
Én egy közeli bolhapiacon vettem egy szinte új Head lécet 2800 ft-ért. Igen, kettőezer-nyolcszázért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!