Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Vagány, ha egy csaj jégkorongo...

Vagány, ha egy csaj jégkorongozik?

Figyelt kérdés
Mármint, szerintetek, durva-e ez a sport, ha igen miért, stb...

2012. jún. 26. 12:49
1 2
 11/18 Jakab Réka válasza:
8%
szerintem a jégkorcsolya az egy szép és kecses sport de egyálltalán nem mondanám vagánynak
2012. júl. 2. 17:38
 12/18 Zakathol ***** válasza:
Az lehet, hogy nem az, de a kérdező jégkorongozik...
2012. júl. 2. 17:40
 13/18 anonim válasza:
Vaganyabb, ha hokizik, jobban ALL! :)
2012. júl. 3. 00:00
 14/18 anonim válasza:
Mint minden sportnál itt is némileg nagyobb a sérülés rizikófaktora mint egy fotelben üldögélésnek, de ez ne tartson vissza, plusz úgy is be vagy/leszel öltözve. Amúgy meg kit érdekel vagány-e? Az a lényeg, hogy kikapcsolódj, jól érezzd magad, "szállj". Egyedül ez az, amivel törődnöd kell, nem pedig mások véleményeivel.
2012. júl. 4. 10:55
 15/18 anonim válasza:
Ha csak azért jégkorongoznál mert menő akarsz lenni ne tedd!Elég sok komoly baleset szokott történni,én pl úszok és teniszezek nem érdekel ki mit szól hozzá én azt azért sportolom élvezem,viszont ha a j.korongozni akarsz akkor tedd azt.Nem kell a másiknak megfelelni az a lényeg hogy te jól érzezd magad! :)
2012. júl. 4. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem tökre előny főleg hogy igy látszik hogy nem pláza cic

Ról van szó. Akkor a legjobb ha a csávesz is hokizik.

Meg ha elmennek korizni akkor sem fog a csaj bukdácsolni a jégen hanem tudnak menni normálisan nem kell mindig megvárni a kis csajt.

Meg ugye ezt a sportot gyenge ember nem tudja űzni úgyhogy elmered egyedül engedni boltba :D sztem tök pozitív :D

2012. júl. 6. 02:05
 17/18 anonim válasza:
Ha hokizik, motorozik, vonatot vezet vagy autót szerel akkor vagány, ha három gyereket nevel, nyolc emberre főz, durva, ha hisztizik akkor kemény, persze attól még lehet okos is meg hülye is!
2012. júl. 7. 16:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Tény: a jéghoki durva és veszélyes

Tény: a jéghokizók vagányok

Tény: én imádom a jéghokit

Következtetés: szívesem megismerkednék egy jéghokis csajjal, engem biztos nem zavarna, hogy ugyanazért a sportért rajongunk

2012. aug. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!