Vagány, ha egy csaj jégkorongozik?
Figyelt kérdés
Mármint, szerintetek, durva-e ez a sport, ha igen miért, stb...2012. jún. 26. 12:49
11/18 Jakab Réka válasza:
szerintem a jégkorcsolya az egy szép és kecses sport de egyálltalán nem mondanám vagánynak
12/18 Zakathol válasza:
Az lehet, hogy nem az, de a kérdező jégkorongozik...
13/18 anonim válasza:
Vaganyabb, ha hokizik, jobban ALL! :)
14/18 anonim válasza:
Mint minden sportnál itt is némileg nagyobb a sérülés rizikófaktora mint egy fotelben üldögélésnek, de ez ne tartson vissza, plusz úgy is be vagy/leszel öltözve. Amúgy meg kit érdekel vagány-e? Az a lényeg, hogy kikapcsolódj, jól érezzd magad, "szállj". Egyedül ez az, amivel törődnöd kell, nem pedig mások véleményeivel.
15/18 anonim válasza:
Ha csak azért jégkorongoznál mert menő akarsz lenni ne tedd!Elég sok komoly baleset szokott történni,én pl úszok és teniszezek nem érdekel ki mit szól hozzá én azt azért sportolom élvezem,viszont ha a j.korongozni akarsz akkor tedd azt.Nem kell a másiknak megfelelni az a lényeg hogy te jól érzezd magad! :)
16/18 anonim válasza:
Szerintem tökre előny főleg hogy igy látszik hogy nem pláza cic
Ról van szó. Akkor a legjobb ha a csávesz is hokizik.
Meg ha elmennek korizni akkor sem fog a csaj bukdácsolni a jégen hanem tudnak menni normálisan nem kell mindig megvárni a kis csajt.
Meg ugye ezt a sportot gyenge ember nem tudja űzni úgyhogy elmered egyedül engedni boltba :D sztem tök pozitív :D
17/18 anonim válasza:
Ha hokizik, motorozik, vonatot vezet vagy autót szerel akkor vagány, ha három gyereket nevel, nyolc emberre főz, durva, ha hisztizik akkor kemény, persze attól még lehet okos is meg hülye is!
18/18 anonim válasza:
Tény: a jéghoki durva és veszélyes
Tény: a jéghokizók vagányok
Tény: én imádom a jéghokit
Következtetés: szívesem megismerkednék egy jéghokis csajjal, engem biztos nem zavarna, hogy ugyanazért a sportért rajongunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!