Srácok, nektek be jön ha sportos egy csaj?
Figyelt kérdés
Nem zavarja a fiúkat ha egy csaj jobb sportban mint ők? Én a legtöbb dologban felül múlom a fiúkat is a sport terén és félek h ez el riasztja őket, pl több fekvőtámaszt tudok, gyorsabban futok, ilyesmi... meg alapból nagyon erősnek tartom a kezem, de félek h "tartanak" tőlem a fiúk a suliban2012. jún. 19. 03:29
1/7 anonim válasza:
Kétlem, hogy több kettlebell szakítást tudnál az 1 pudossal végezni vagy jobban menne az F&Ny. AZ, hogy néhány puhap*csü fiúcskánál erősebb vagy az őket minősíti nem téged, ha emiatt félnek tőled az az ő bajuk. Én kifejezetten szeretem, ha egy nő rendszeresen élesíti a testét, majdhogynem elvrom.
2/7 anonim válasza:
Nagyon rendben van, ha egy csaj is sportos és egyetértek Neutronlovaggal, hogy akiknél erősebb vagy azok csak fiúcskák. :)
3/7 anonim válasza:
Tobb fekvot nyomsz mint egy ferfi akkor veluk van a baj:D
Mondjuk en is ismerek olyat akirol ranezesre az mondanad hogy kivag 50szabalyos (mell foldet erinti) fekvot de 5dbot se tudott megcsinalni.
Persze ez suly fuggo is szoval 45-50kilosan nem akkora buszkeseg sok fekvot csinalni mint 80-100kilosan:)
Ha sportos vagy az nem baj csak ne legyel szalkasan sportos mert az undorito egy non.
4/7 anonim válasza:
Sportos és/vagy normális fiúkat ez nem hinném, hogy zavarná. Bár valóban kicsit szégyen a mai srácokra nézve, de ezt ők csinálják maguknak...
6/7 anonim válasza:
Az a fiú ,akinél egy sportos lány erősebb,az tényleg csak fiúcska...:)Az,hogy sok ilyen 45-50 kilós cérnavékony rózsaszínpólós nagyképű kölök szaladgál az utcán,nem azt jelenti hogy ez az igazi férfi.
Egyébként nekem bejönnek a sportos lányok ;)
7/7 anonim válasza:
Nekem bejön. Kifejezetten szexi tud lenni, ha van egy kis izom. Kiemeli az íveket, a formát. Tehát: kis izom. Semmi túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!