Hogy lehet valaki jégkészítő?
Hát azért a rolbát szét is kell szedni, késeket cserélni...stb
Két szezon között meg bonyeszebb dolgok is vannak. Biztos nem kell hozzá valami gépész végzettség?
Fiúk, azért ne mondjátok azt, hogy meg tudnátok szerelni egy jégkészítő gépet... Fogadjunk nem is voltatok még rendes jégpályán és nem láttátok mi is az.
Kérdező: a karbantartásához biztos kell valamilyen gépészeti képesítés, de hogy felülj rá és elsimítsd vele a jeget, ahhoz biztos hogy nem. Ha valaki csak az utóbbit csinálná, akkor szerintem nem veszik fel, mert két embert nem fizetnek.
Bocsánat akkor biztos én tettem rosszul fel a kérdést. :)
Pár dolgot azért tudok róla, a nem csak a rolba vezetése a feladata. Beállítják a jégkészítő gépet, szétszedik meg összerakják a palánkot (talán a pályá is de ezt nem tudom biztosra), szerelik a rolbát, a jégcsarnokok többségében ők élezik a korikat, és amit még nem tudok. Ha esetleg olyan is olvasná aki jégpályán dolgozik és pontosan tudja a dolgokat annak nagyon megköszönném a tájékoztatást. :)
Meg azoknak is aki eddig jó szándékúan próbáltak válaszolni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!