Mikor nyit a városligeti műjégpálya?
Tudom hogy már sok hasonló kérdés volt de hiába keresem google-ban, kidob rengeteg cikket és mindenhol mást írnak:(
A honlapjuk meg még mindig nem elérhető:(
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Megkérdeztük a helyszínen. Elvileg dec. ötödikén lesz a pálya átadása, és hatodikán indul a nagyüzem. Az első napon (nem tudom ötödikén vagy hatodikán) állítólag ingyenes lesz. Persze az időpont most is csúszhat tovább, ahogy eddig.
Mi tegnap bejutottunk a pályára egy biztonségi résnek
köszonhetően, és akár csúszhattunk is volna a már működő (csak a közönség előtt még zárt) pályán, ha lett volna nálunk kori.. De legalább első kézből kaptunk információt a várható nyitást illetően.
A Műjég weblapja eddig is elavult és hiányos volt különben, úgy látszik ezen még nem sikerült változtatniuk.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__teli-sportok__23..
December 6-án és 7-én még mindig semmi.
Már több, mint egy hete kész van a pálya.
A melegebb napok ellenére tükörjég van,
mondhatni ingyen hűtik a Városligetet.
Már nincsen tesztelés sem, senki nincs
a pályán, és a reflektorok sem égnek.
Már több, mint egy éve kellene hogy újra
korizhassunk rajta. Tipikus magyar sztori.
Múlt héten már hokiztak is rajta, de palánk nélkül fárasztó lehetett..
És akkor azt mondták, hogy legkorábban e hét pénteken (dec. 16.) nyit meg, ha minden jól megy. Ha nem megy jól, akkor vmikor utána.
A kérdésre, hogy miért a késedelem, annyit mondtak, hogy a "politika".
A város és az ország büszkesége lehetne ez a pálya, de egyenlőre csak a szégyene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!