A városligeti műjégpálya mikor nyit? (2011)
Én arra jártam azon a szerdán este, és valamennyi jég volt, de senki nem korizott rajta, igaz volt rajta egy kevés karcolás. Szerintem ha volt ingyen korizás, az csak a bennfenteseknek, vagy a versenyzőknek/fellépőknek lehetett, gyakorlás gyanánt.
A Fridge utáni hétfőn lett volna ingyenes korizás a Műjég megnyitóján, de valszeg ez is elmaradt, hiszen a pályát a kivitelező még mindig nem adta át.
A helyszínen megérdeklődtük, és heteken belül (tehát még az idén:) mindenképpen meg fog nyitni, de a legvalószínűbb a decemberi ötödikei hétfő, vagy kicsivel utána.
Az első napon (ha minden jól megy, akkor dec. 5 vagy 6) valóban ingyenes lesz.
Ami a jeget illeti, már kész van, meg is lehet nézni (kívülről), és ez teljesen más alakú és méretű, mint amilyen a Fridge-n volt.
A Fridge-n négyszögletes és bekerítetlen pályák voltak az egész terület kisebbik részén, míg most a terület nagyobbik részén van a jég, lóversenypálya alakban, légpárnás kerítéssel. Nekem ez így nem teszik különben, no de majd a pályára lépve meglátjuk, hogy így milyen élmény..
Néhányan már koriznak is a Műjégen, ők biztosan ingyen tesztelhetik a pályát, de a közönség még nem mehet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!