Hogyan erosíthetek a rúgásomon?
Figyelt kérdés
Szóval focizok ,de néha azzal cikiznek ,hogy nem elég eros a rúgásom...Esetleg rosszul rúgok a labdába vagy nagyon távol vannak egymástól a lábaim és azért gyenge...Lécci segítsetek nekem ,mert nem tudok rá jonni ,hogy mi lehet a baj a rúgásommal...a válaszokat elore is koszonom2011. ápr. 6. 13:42
11/20 anonim válasza:
nyújts minnél többet, csinálj sok guggolást, esetleg otthon rugdoss néha kosárlabdát .( én az utolsót csináltam )
12/20 Niky emo girl válasza:
a medicin labda nem rossz ötelt. jó pár ismerősöm úgy erősiti a lábát. persze nem elrugni kell messzire hanem eleinte csak vezetni :D esetleg hamár az könnyen megy akkor rughatsz nagyobbakat is nemfogsz belehalni :D
13/20 Niky emo girl válasza:
utolsó wagyok.. csak annyi h lány vagyok azért nem focizok de gördeszkázni szoktam és elején énis medicinlabdával erősitettem h jobbanbirjam deszkázást
14/20 anonim válasza:
2 éve röpizek és a bal csuklóm gyengébb. Ez volt 1 éve. Az edző mondta, hogyha sokat edzem a csuklóm akkor rendbe jön. Sokáig edzettem és bevált, most már "jó" a kezem.
15/20 anonim válasza:
expanderrel ! kikötöd egy falhoz , beakasztod a lábad és hajrá
a boxolók is így erősítenek ütést.
16/20 anonim válasza:
fejelésről annyit,hogy apámék annak idején ötkilós medicinnel fejelgettek edzésen megye2-s csapatban
17/20 anonim válasza:
Szia,
A fiamnak pont ez a problemaja. En sem latom, hogy mitol rug gyengen, de eleg gyengen rug. Talan
-a testet is bele kell rakni es
-nem lehet, hogy a bokadat nem feszited meg elegge?
18/20 anonim válasza:
csinálj napi 100-150 gugolást és közben pihenj is
ezt csináld egy ideig és amikor már ugy érzed h ez könnyű akkor növeld a gugolások számát (2-3 száz)
:D
19/20 anonim válasza:
Rakjal suly-szalagot(0.25 kg) a kezedre es a labadra, es azzal edzzel...
20/20 anonim válasza:
nemlehet h belsővel rúgsz?telicsüddel jó
am ez a kérdés nekemis jóljött énis focizok és néha gyenge a rúgásom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!