Hogyan lehet leszokni az esti nasirol?
Kitartás, kitartás és kitartás. Türelem kell hozzá.
Nekem terhesség miatt kellett lemondanom mindenféle édességről. Több hónapig nem ettem édes dolgokat. A szervezetem pedig most már úgy hozzászokott, hogy egyáltalán nem is kívánom.
Ha látok valami édességet, tök hidegen hagy.
Úgyhogy egy idő után az ember el is szokik tőle, viszont odáig meg kell állnod...
GreenTea
10:08-nek:
Ha már hülyeséget csinálsz, akkor legalább ne buzdíts másokat is, hogy kövessenek!
Ha kiskorú vagy, kérd meg a szüleidet, hogy zárják el előled a nasit!
Ha már felnőttél, akkor vegyél valamilyen zárat(pl.: biciklizár) és a kulcsát tárold az udvaron(este már nem szokás kimenni az udvarra, mert olyankor már nagyon hideg van), ja és akaraterő is kell hozzá, amit az előbb leírtam, az a végkifejlet, előtte fokozatosan kell leszokni(pl.: az elején csak 1 részét zárod el, aztán egyre többet, míg a végére az egészet)
Zöld Teának:
Nem hiszem, hogy hülyeség lenne a léböjt, a legtöbb orvos nagyon ajánlja. persze nem vizet kell inni 5 napig, hanem gyógyteákat és cukor & Co nélküli, lehetöleg bio gyümölcs- és zöldségleveket. Van néhány fontos szabály, amit be kell mellette tartani, mint pl a felkészítö-nap (sok zöldséggel és gyümölccsel) valamint legalább 2-3 levezetö-nap, amikor a szervezetedet visszaszoktatod az egészséges(!!!) táplálkozásra. Elég sok utánaolvasást és felkészülést igényel, de a tavaszi tisztítókúra igenis mindenképp egészséges a szervezetnek. Nem mondom, hogy utána könnyü megállni a csokievést, de sokkal könnyebb, mint elötte volt. :-)
Nagyon sok itt a negatív kritika. Önnek nyilván nem könnyű, ez egy mindennapi, általános probléma, mégis nehéz megállni. Szerintem az akarat megvan, ez már a kérdés feltevéséből látszik, de kéne egy kis segítség. Közölje ezen szándékát családja tagjaival és kérje meg őket, hogy tartsák vissza, ha esetleg közel jár a bűnbeeséshez. Javaslom, hogy minél korábban feküdjön le, így kevesebb lesz az idő, amíg ezen ételekre gondol. Töltse úgy azt, hogy ne jusson mindig eszébe, ajánlott valami hobby, vagy esti elfoglaltság. A fogmosást már előttem tanácsolták és én is támogatom. A legfontosabb pedig, hogy egy a vágy a napok múltával egyre csökken, ezért minden nap egyre könnyebb dolga lesz. Sok sikert és kitartás!
Egy dietetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!