Snowboardhoz mennyire kell a sisak? (16/F, eloszor megyek)
Figyelt kérdés
a berles eleg draga, csak a sisakra valami 10 ezer lenne, venni meg nem akarok, mit ajanlotok?2011. jan. 10. 20:08
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben akkor is vinnék. Nem éri meg kockáztatni, nagyon nagyokat lehet esni.
3/7 A kérdező kommentje:
hol lehetne olcson venni de azert normalis minosegben?
2011. jan. 10. 21:09
4/7 anonim válasza:
próbálj meg használtan keresgélni, vagy kölcsönözz, de mindenképpen vigyél :) én már 2dik éve snowboardozom, és most már beszereztem egy gerincvédőt is :)) am a sisakot nézd meg itt: www.olcso.hu
6/7 A kérdező kommentje:
koszonom :D
2011. jan. 13. 16:11
7/7 anonim válasza:
Naggyon kell a sisak!Én idén kezdtem,és akkorákat estem,hogy ez eszméletlen...Örülök,hogy nem lett agyrázkódásom...arra is készülj fel,hogy a feneked tropára megy a sok eséstől:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!