Hozzáértők SOS! Melyik jégkorcsolyát javasolnátok a kettő közül?
Nike Bauer: [link]
Roces T Ice: [link]
Az első fűzős, az jobban tetszik viszont olvasgattam hogy a csatosak jobban tartják a bokát, most tanultam nagyjából meg, és csak kölcsön kaptam egy fűzőset és szeretnék venni. ezt a bauert dicsérik, csak nemtudom jobb lenne a csatos vagy nem. Melyik kényelmesebb? Valaki tapasztaltabb segítsen hogy melyiket érdemes megvennem, köszönöm.
Egyébként tudtam menni a fűzőssel, csak mindig meg kellett húzni mert egy idő után mozog benne a bokám.
21/F
Hello, előszöris ezt a videót ajánlom:
http://www.youtube.com/watch?v=Mr3hEuvDlLQ&feature=related
Nekem majdnem olyan korim van mint ez a Bauer, és meglepően kényelmes, pedig nincs úgy kipárnázva, mint egy normál kori, mert ugye ez igazából hokizáshoz lenne. Az a lényeg, hogy amikor felveszed, a sarkadra támaszkodj, ahogy a videóban van, és húzd meg rendesen a fűzőt, főleg a boka résznél, akkor nem szabad kilazulnia. Egyszóval a Bauert vedd! Az amúgyis jobban néz ki :P
Akkor a bauert fogom választani.
Én viszont nem hokizok, attól függetlenül nem baj hogy hokikori?
Köszönöm a válaszotokat!
Akkor jó, örülök.
Akkor megveszem a bauert, köszönöm a segítséget
Ha rám hallgatsz a Bauert veszed. Megbízható márka, és a csat hamar elromlik, a fűző ha elszakad, veszel bele újat. A csat max 2-3 helyen tart, a fűző végig.
(műkoriztam, el nem tudnám képzelni magam egy csatosban...)
Aha, az jó akkor, én rendes jégen nyomnám vele, de gondolom a két dolog nem ütközik.
Köszönöm, azt fogom megvenni mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!