Miket kell tudni a síelésről?
Figyelt kérdés
Az idén megyünk először síelni majd lesz biztosan valaki aki elmondja a dolgokat de valami alapot le tudnátok írni vagy valami honlapot esetleg ha tudnátok ajánlani azt megköszönném2009. jan. 12. 18:36
2/10 anonim válasza:
A legfontosabb a hóekézés megtanulása, hogy bármikor meg tudj állni, és nagyon lankás oldalon kezd el a gyakorlást, 1-2 óra után ráérzel majd az ízére.
3/10 anonim válasza:
A legfontosabbak: legyen síléced, botod,jó ruhád,bakancsod,és nem árt a bukósisak sem.
Ne félj a síeléstől mert az mindent elronthat és legyél türelmes magaddal szemben is! tartsd be a szabályokat a pályán és ha már jobban megy mindenféleképpen próbálj meg erősebb pályákat de csak szép óvatosan.
ha megtanultál hóekézni és azt biztonságosan használod, térj át arra hogy párhuzamosan tartod a léceidet,és szép lassan belejön a "curving"olásba.Kellemes síelést!
5/10 anonim válasza:
igen, a hóeke :O elméletben tudom...de gyakorlatban... :D az elején ha nem tudsz megállni, vágd hanyadt magad! nem vicc! ;)
6/10 anonim válasza:
legyél bátor,de használj bukósisakot!
melegíts be elötte, és oktatóval tanuld, mert ha nem akkor CSÚNYÁN FOG KINÉZNI.
és ne add fel, mert majd kicsit fájni fog mindened.
7/10 anonim válasza:
bakancs,léc,bot,bukósisak,oktató és tényleg vágd magad hanyatt ha nincs más választás!:)jobb mind bezuhanni az erdős szakadékba
8/10 anonim válasza:
leges legfontosabb hogy jól tudj menni: DŐLJ ELŐRE!!
én amíg nem dőltem rendesen előre többet estem, bénább voltam ...
9/10 qaí válasza:
Igen mindenképpen dőlj előre, azért mert csak akkor tudod könnyen irányítani a síket és ha hátul akarsz terhelni akkor ez jóval nehezebb és a kezdőknél ilyenkor gyakori az esés.
10/10 anonim válasza:
Én tudok! Itt van minden: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!